0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Dezvoltarea umană
Carte

Dezvoltarea umană

Dezvoltarea umană. Editura Trei
Cumpăr
Autor(i): Diane E. Papalia, Sally Wendkos Olds, Ruth Duskin Feldman
Editura: Trei
Colecţia: Psihologie-Psihoterapie
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 832 (21x27 cm)
Preţ: 129,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Dezvoltarea umană“ este o călătorie în care oamenii pornesc din momentul concepției, un drum al experiențelor noi pe care îl parcurg pe toată durata vieții.

Deși fiecare călătorie este unică, există și repere stabile: bebelușii cresc și devin copii, iar copiii devin adulți.

Studierea dezvoltării umane clarifică atât experiențele unice, cât și pe cele comune trăite de-a lungul acestei călătorii prin viață.

Autoarele pun accent pe continuitatea dezvoltării umane și pe influențele culturale și istorice asupra acesteia și subliniază interacțiunile dintre nivelul fizic, cel cognitiv și cel psihosocial.

În carte sunt integrate teorii și cercetările de avangardă cu aspectele legate de activitatea cotidiană a psihologului.

Numeroase ilustrări vin în sprijinul textului principal, aprofundând explicarea conceptelor și oferind detalii despre cercetări într-un limbaj accesibil.

Reperele pentru studiu și punctele de verificare a cunoștințelor incluse în fiecare capitol subliniază aspectele importante abordate și constituie un sprijin atât pentru studenți, cât și pentru profesori.

Scrisă într-un limbaj clar și accesibil, cartea se adresează nu numai studenților, profesorilor, ci și tuturor celor interesați de psihologia dezvoltării umane.