0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Irezistibil
Carte

Irezistibil

Irezistibil. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Dependenţa de tehnologie şi afacerile din spatele ei

Autor(i): Adam Alter
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 400 (14x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În această carte revoluţionară, Adam Alter urmăreşte ascensiunea dependenţei comportamentale şi explică motivele pentru care multe dintre produsele contemporane sunt irezistibile.

Chiar dacă aceste produse miraculoase elimină distanţele care îi separă pe oameni, magnetismul lor extraordinar şi, uneori, nociv nu este întâmplător.

Companiile care proiectează aceste produse le ajustează de-a lungul timpului, până devine aproape imposibil să nu cedăm în faţa lor.

Analizând atent structura dependenţei de comportamente, Alter explică ce putem face pentru a canaliza spre bine produsele care dau dependenţă – pentru a comunica mai bine între noi, pentru a cheltui şi a economisi mai inteligent şi pentru a pune graniţe între muncă şi joacă – şi cum putem să găsim soluţii prin care să combatem efectele nocive ale acestora asupra bunăstării, sănătăţii şi fericirii noastre şi ale copiilor noştri.

Bine aţi venit în era dependenţei comportamentale. Suntem obsedaţi de e-mailuri, de aprecierile de pe Instagram şi de fluxul de noutăţi de pe Facebook. Exagerăm cu vizionarea de episoade din seriale TV şi de videoclipuri pe YouTube. Lucrăm din ce în ce mai mult şi petrecem o medie de trei ore pe zi butonând telefoanele inteligente. Jumătate dintre noi am prefera să ne rupem un os decât să ni se strice telefonul, iar copiii Generaţiei Y stau atât de mult în faţa ecranelor, încât întâmpină dificultăţi în interacţiunea cu oamenii din jurul lor.

Dacă nu te poţi opri din privit, accesat şi navigat, lasă din mână telefonul sau tableta şi citeşte „Irezistibil“ a lui Adam Alter, o carte importantă şi inovatoare, despre motivele pentru care suntem dependenţi de tehnologie, despre modul în care am ajuns aici şi despre lucrurile pe care ar trebui să le facem în continuare.

Autorul cărţii „Irezistibil“ încearcă să explice că suntem parte a unei lumi dominate de domenii care creează dependenţă comportamentală – precum tehnologia şi nu numai – şi încearcă să explice pe înţelesul nostru care sunt efectele acesteia, cum poate fi controlată, ce scopuri are, cum apare şi cât de nocivă poate fi pe anumite planuri. Te invităm la lectura acestei cărţi, ca să reuşeşti să conştientizezi, să controlezi şi să elimini orice dependenţă care poate apărea şi, astfel, să-ţi faci viaţa mai plăcută.

UniCredit Bank