0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Lucruri mărunte, rezultate măreţe
Carte

Lucruri mărunte, rezultate măreţe

Lucruri mărunte, rezultate măreţe. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Autor(i): Roger Fritz
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Viaţa nu este o serie de reacţii entuziaste la evenimente majore sau circumstanţe traumatizante. Este o serie nesfârşită de lucruri minore care determină în ultimă instanţă ceea ce ştim, intuiţia, fericirea şi soarta noastră. În fiecare zi, lucrurile mărunte pe care le facem sau le spunem îi afectează pe cei din jurul nostru.

Nimeni nu trăieşte dincolo de societate. Prin urmare, acţiunile noastre îi afectează pe alţii. Felul în care ne îmbrăcăm, vorbim sau ne purtăm determina modul în care cei din jur ne vor percepe. Dacă neglijăm importanţa lucrurilor mărunte, consecinţele vor fi cu siguranţă măreţe.

Această carte dezvăluie teoria „lucrurilor mărunte“ prin identificarea părţilor sale componente, punându-le sub semnul întrebării, oferind nenumărate exemple extrase din vieţile oamenilor cunoscuţi nouă tuturor, dar şi din ale unor anonimi.

Scopul cărţii este acela de a ajuta încă de la prima lectură, dar mai ales de a fi recitită ori de câte ori apar probleme noi şi descurajarea tinde să pună stăpânire pe noi.