0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Meditaţii pentru manifestare (AUDIO)
Carte

Meditaţii pentru manifestare (AUDIO)

Meditaţii pentru manifestare (AUDIO). Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Meditaţii de dimineaţă şi seară pentru a crea literalmente tot ce-ţi doreşte inima

Autor(i): Wayne W. Dyer
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 1 DVD (14x14 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aceasta este o înregistrare cu adevărat unică. Este o înregistrare bazată pe dezvăluirea anumitor lucruri care au fost ţinute secrete secole întregi. Am avut un profesor foarte special, care m-a învăţat câteva dintre aceste tehnici pentru manifestare. Căci aceasta este cu adevărat o casetă despre cum să manifeşti, cu alte cuvinte cum să aduci în lumea ta ceea ce ai vrea să te însoţească în această călătorie. Acel tip de manifestare ce pare aproape magic atunci când ajungi într-un punct în care poţi literalmente gestiona coincidenţele din viaţa ta şi în care încep să apară lucruri aparent inexplicabile.

Cei mai mulţi dintre noi se gândesc la manifestare ca la ceva ce obţinem stabilind ţeluri şi muncind din greu, pentru ca în cele din urmă să culegem roadele muncii noastre. Ceea ce prezint aici, în această înregistrare, este o formă antică de meditaţie. Când ne găsim într-o stare de visare şi ne aflăm într-o încăpere, iar în cealaltă parte a încăperii se găseşte un obiect, dacă am dori să examinăm acel obiect cu mai multă atenţie în starea de visare, nu am merge la el, ci, în schimb, prin puterea a ceea ce eu numesc intenţie, l-am aduce mai aproape de noi. Dacă în colţ se află o mătură şi tu vrei să o priveşti mai îndeaproape în visul tău, pur şi simplu o aduci la tine prin puterea intenţiei.

Cea mai bună cale pentru a vă împlini aspiraţiile nu este aceea prin care doar vă gândiţi la ceea ce vă doriţi, ci mai degrabă să simţiţi cum ar fi dacă ar fi…

Când vă conectaţi cu abundenţa Universului, veţi observa că puteţi manifesta orice doriţi în viaţa dumneavoastră. Dr. Wayne W. Dyer vă arată cum puteţi face acest lucru.