0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Nu scuzelor! (CARTE AUDIO)
Carte

Nu scuzelor! (CARTE AUDIO)

Nu scuzelor! (CARTE AUDIO). Editura
Detalii carte

Autor(i): Brian Tracy
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 1 DVD (14x14 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aceasta este varianta audio a cărţii „Nu scuzelor! Puterea autodisciplinei“ în lectura actorului Cosmin Şofron.

Pe DVD se află un fişier audio MP3 cu durata de 8 ore şi 41 de minute.

* * *

Gata cu scuzele! Doar învinşii inventează scuze, învingătorii fac progrese. Dacă oamenii ar investi la fel de multă energie în a-şi atinge ţelurile pe cât irosesc inventând scuze pentru eşec, ei s-ar surprinde efectiv pe ei înşişi.

Cel mai important factor în dobândirea succesului este autodisciplina.

Cu autodisciplină am consolidat afaceri de succes în training, consultanţă, discursuri, scris, înregistrări şi distribuţie. Programele mele audio şi video, cărţile, seminarele şi programele mele de training s-au vândut în 36 de limbi şi 54 de ţări, cu o valoare de peste 500 de milioane de dolari. Pe parcursul anilor am oferit consultanţă la mai bine de o mie de companii şi am instruit peste 5 milioane de oameni în seminare şi dezbateri live. În fiecare caz, practica autodisciplinei a fost esenţială pentru succesul meu.

Autorul

În fiecare minut al fiecărei zile există o bătălie care se dă în interiorul dumneavoastră între a face ce este corect, dificil şi necesar şi a face ceea ce este distractiv, uşor şi de mică valoare, sau complet lipsit de valoare. În fiecare minut trebuie să vă luptaţi să câştigaţi această bătălie.