0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Oamenii mari și copilul din ei
Carte

Oamenii mari și copilul din ei

Oamenii mari și copilul din ei. Editura Benefica
Cumpăr

Cum să te înțelegi și să scapi de suferință

Autor(i): Gabriela Ciucurovschi
Editura: Benefica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În timp ce noi creștem, povara noastră mentală, greutatea care ne apasă ar trebui să devină tot mai mică, ca urmare a maturizării noastre. În realitate, cel mai frecvent lucrurile se întâmplă invers.

Pe măsură ce trece timpul, dacă nu facem nimic, povara noastră crește, până ce ne cuprinde cu totul și ne înghite, cu potențialul nostru și cu toate posibilitățile noastre de a fi.

Gabriela Ciucurovschi, Oamenii mari și copilul din ei, p. 78

„Oamenii mari și copilul din ei“ este în esență o carte despre maturizare și despre vindecarea rănilor pe care le purtăm în noi.

Lectura acestei cărți îți poate oferi o perspectivă diferită despre viață și te poate transforma profund, ajutându-te să înțelegi cum adultul din tine poartă în el permanent copilul care ai fost, cu toate dorințele, nevoile, suferințele și tiparele de gândire învățate.

Reacții disproporționate, sentimente de vinovăție, frustrare, neîmplinire sau necunoașterea opțiunilor în rezolvarea unei situații sunt aspecte pe care le poți duce cu tine întreaga viață dacă nu înțelegi cauza care le generează și dacă nu faci nimic pentru a le depăși.

Această carte te ajută să călătorești în propriul trecut, să înțelegi drumul parcurs și alegerile pe care le-ai făcut și îți oferă posibilitatea de a trece peste blocaje care te pot ține captiv mental și afectiv.

Nu te transformi peste noapte într-o altă persoană și nici suferința ta nu dispare imediat. Este vorba despre un proces de transformare și vindecare la capătul căruia te așteaptă întâlnirea cu tine însuți, dezbrăcat de povara suferințelor, dar cu toate canalele deschise pentru materializarea potențialului tău.

Gabriela Ciucurovschi, Oamenii mari și copilul din ei, p. 76

„Oamenii mari și copilul din ei“ este o carte suport în procesul de maturizare și vindecare sufletească explicându-ți cauzele care te opresc din evoluție și te țin în suferință și îți arată cum le poți depăși.

Aprecieri despre carte:

Oamenii mari și copilul din ei este o carte despre dezvoltare personală și self-help, fără rețete și liste despre ce trebuie să faci luni, marți,…, ceea ce oferă o libertate cititorului în a-și construi singur structura schimbării pe care și-o dorește.

În același timp, sunt prezentate într-un mod clar și structurat principiile de bază pentru ca schimbarea să aibă loc, ceea ce invită cititorul la o structurare internă în ceea ce privește creșterea și dezvoltarea sa. Stilul de prezentare este unul ferm și invită la dialog, la o reflectare pentru găsirea propriei poziții.

Nicoleta Gheorghe, psiholog, psihoterapeut