0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Oamenii mari şi copilul din ei
Carte

Oamenii mari şi copilul din ei

Oamenii mari şi copilul din ei. Editura Benefica
CumpărDetalii carte

Cum să te înţelegi şi să scapi de suferinţă

Autor(i): Gabriela Ciucurovschi
Editura: Benefica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În timp ce noi creştem, povara noastră mentală, greutatea care ne apasă ar trebui să devină tot mai mică, ca urmare a maturizării noastre. În realitate, cel mai frecvent lucrurile se întâmplă invers.

Pe măsură ce trece timpul, dacă nu facem nimic, povara noastră creşte, până ce ne cuprinde cu totul şi ne înghite, cu potenţialul nostru şi cu toate posibilităţile noastre de a fi.

Gabriela Ciucurovschi, Oamenii mari şi copilul din ei, p. 78

„Oamenii mari şi copilul din ei“ este în esenţă o carte despre maturizare şi despre vindecarea rănilor pe care le purtăm în noi.

Lectura acestei cărţi îţi poate oferi o perspectivă diferită despre viaţă şi te poate transforma profund, ajutându-te să înţelegi cum adultul din tine poartă în el permanent copilul care ai fost, cu toate dorinţele, nevoile, suferinţele şi tiparele de gândire învăţate.

Reacţii disproporţionate, sentimente de vinovăţie, frustrare, neîmplinire sau necunoaşterea opţiunilor în rezolvarea unei situaţii sunt aspecte pe care le poţi duce cu tine întreaga viaţă dacă nu înţelegi cauza care le generează şi dacă nu faci nimic pentru a le depăşi.

Această carte te ajută să călătoreşti în propriul trecut, să înţelegi drumul parcurs şi alegerile pe care le-ai făcut şi îţi oferă posibilitatea de a trece peste blocaje care te pot ţine captiv mental şi afectiv.

Nu te transformi peste noapte într-o altă persoană şi nici suferinţa ta nu dispare imediat. Este vorba despre un proces de transformare şi vindecare la capătul căruia te aşteaptă întâlnirea cu tine însuţi, dezbrăcat de povara suferinţelor, dar cu toate canalele deschise pentru materializarea potenţialului tău.

Gabriela Ciucurovschi, Oamenii mari şi copilul din ei, p. 76

„Oamenii mari şi copilul din ei“ este o carte suport în procesul de maturizare şi vindecare sufletească explicându-ţi cauzele care te opresc din evoluţie şi te ţin în suferinţă şi îţi arată cum le poţi depăşi.

Aprecieri despre carte:

Oamenii mari şi copilul din ei este o carte despre dezvoltare personală şi self-help, fără reţete şi liste despre ce trebuie să faci luni, marţi,…, ceea ce oferă o libertate cititorului în a-şi construi singur structura schimbării pe care şi-o doreşte.

În acelaşi timp, sunt prezentate într-un mod clar şi structurat principiile de bază pentru ca schimbarea să aibă loc, ceea ce invită cititorul la o structurare internă în ceea ce priveşte creşterea şi dezvoltarea sa. Stilul de prezentare este unul ferm şi invită la dialog, la o reflectare pentru găsirea propriei poziţii.

Nicoleta Gheorghe, psiholog, psihoterapeut