0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Puterea voinţei
Carte

Puterea voinţei

Puterea voinţei. Editura Litera Internaţional
CumpărDetalii carte

Cum funcţionează autocontrolul şi ce putem face pentru al îmbunătăţi

Autor(i): Kelly McGonigal
Editura: Litera Internaţional
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 336 (10x16 cm)
Preţ: 19,99 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

  • Vi s-a întâmplat să vă simţiţi vinovaţi pentru că nu aţi putut rezista prăjiturii cu frişcă, deşi aţi început o dietă de slăbire?
  • Sau pentru că aţi amânat nepermis de mult să daţi telefonul acela important clientului care aştepta o propunere de contract?
  • Sau pentru că aţi cumpărat o grămadă de lucruri care nu vă erau de fapt necesare?

Puteţi învăţa din „Puterea voinţei“ cum să vă controlaţi atenţia, emoţiile şi dorinţele, printr-un program pas cu pas care vă ajută să vă identificaţi obiectivele, să vă întăriţi autocontrolul şi să faceţi schimbări pentru toată viaţa, indiferent dacă este vorba de slăbit, sănătate financiară, reducerea stresului, învingerea tendinţei de a tergiversa lucrurile, cum să fiţi un părinte mai bun sau cum să vă concentraţi mai bine.

Exerciţiile şi strategiile propuse vă arată cum să transformaţi cunoaşterea greşelilor în strategii pentru succes, insuflându-vă puterea de a vă atinge obiectivele, de a face schimbări reale şi de a deţine controlul asupra fiecărui aspect al vieţii voastre, de la ceea ce mâncaţi până la ceea ce faceţi, spuneţi sau cumpăraţi.

O trecere în revistă distractivă şi pe înţelesul tuturor a cercetărilor ştiinţifice privitoare la voinţă.

Time