0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Biografii
  3. Johnny Depp
Carte

Johnny Depp

Johnny Depp. Editura Publica
Cumpăr

Omul din spatele măștilor

Autor(i): Thomas Fuchs
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 264 (13x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în stoc

JOHNNY DEPP are o personalitate cu multe fațete: este un idol al adolescenților, un model masculin, un superstar adorat de mase și un artist rebel, un rocker pasionat, dar și un tată dedicat. Și, totuși, cunoaștem doar prea puține despre el. Cum a devenit actor? Ce îl motivează? Care sunt planurile sale de viitor?

Thomas Fuchs a adunat în volumul de față o abundență de materiale și detalii inedite, reușind să ofere o imagine completă a actorului și aducându-l astfel mai aproape de cititor.

Vom afla din aceste pagini cum copilăria dificilă, petrecută în plictisitorul Kentucky, a stârnit focul rebeliunii în tânărul Depp, cum a eșuat el mai întâi ca muzician pentru ca mai apoi să fie descoperit ca actor și cum dragostea sa din tinerețe pentru literatură l-a învățat că entuziasmul este întotdeauna mai bun decât orice avere.

Johnny Depp este, printre altele, artist, muzician, prieten, familist. În primul rând, este însă un actor genial care își înnebunește fanii. Iar biografia de față nu îi poate fi decât pe măsură.

Căpitanul Jack Sparrow, Edward Mâini-de-foarfece, bărbierul Sweeney Todd – cine poate spune că Johnny Depp nu este un actor cu multe fațete. Dar cine se ascunde însă în spatele acestor măști?

Thomas Fuchs zugrăvește pentru întâia oară un portret viu și foarte personal al omului Johnny Depp. Cu multă empatie și cu o mână ușoară, el conturează viața turbulentă a acestui artist excepțional, arătând cum a devenit cea mai de succes vedetă de cinema a zilelor noastre, în ciuda nenumăratelor probleme cu care s-a confruntat de-a lungul vieții.

Surprinzătoare, complexă și foarte amuzantă: nu a mai existat nicicând vreo biografie a lui Johnny Depp care să îi semene.