0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Biografii
  3. Noroi, transpirație și lacrimi
Carte

Noroi, transpirație și lacrimi

Noroi, transpirație și lacrimi. Editura Nemira
Cumpăr

Autobiografia lui Bear Grylls

Autor(i): Bear Grylls
Editura: Nemira
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 416 (13x20 cm)
Preţ: 48,07 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Bear Grylls a plecat întotdeauna în căutarea marilor aventuri. A copilărit într-o insulă bătută de vânturi de pe coasta Angliei, unde a învățat de la tatăl lui să navigheze pe mări și să urce pe stânci de la o vârstă fragedă. Nu a trecut mult și micul explorator se furișă în expediții de alpinism care țineau toată noaptea.

Apoi, student la prestigiosul Eton College, Bear și-a găsit un sens în viața prin alpinism și arte marțiale. Așa a ajuns la poalele munților Himalaya și după aceea s-a pregătit cu un mare maestru de karate în inima Japoniei, o experiență care i-a adus centura neagră 2 dani.

Întors acasă, a început să se antreneze împreună cu trupele speciale britanice SAS (Serviciile Speciale Aeriene), o experiență care îl va împinge la limitele rezistenței fizice și mentale.

Dar urmează dezastrul. Bear își rupe spatele în trei locuri, într-un accident petrecut în timp ce zbura cu parașuta în Africa. Doctorii nu-i mai dau șanse să meargă vreodată. Dar iată că după numai 18 luni, la doar 23 de ani, Bear devine unul dintre cei mai tineri alpiniști care escaladează Everestul. Și acesta e doar începutul nemaipomenitelor lui aventuri în lumea largă.

Cunoscut și admirat de milioane de oameni ca protagonistul emisiunii TV Man vs. Wild, Bear Grylls a supraviețuit în locuri și situații în care mulți nu s-ar aventura. În această carte ne spune povestea emoționantă a unei vieți pline de curaj, îndrăzneala și putere, de neratat pentru orice cititor pasionat de aventuri.