0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Vindecare-autovindecare
  4. Vindecarea unei inimi îndoliate
Carte

Vindecarea unei inimi îndoliate

Coperta cărții: Vindecarea unei inimi îndoliate de la editura Adevăr Divin.
Cartea: Vindecarea unei inimi îndoliate
Autor: Doreen Virtue, James van Praagh
Editura: Adevăr Divin
Cumpăr
Autor(i): Doreen Virtue, James van Praagh
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 136 (13x18 cm)
ISBN:9786068420677
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Când treci prin experiența doliului, ai nevoie de mângâiere și suport, iar această carte îți oferă ajutor practic și spiritual.

Fiecare pagină conține un mesaj vindecător care te poate ajuta să faci față pierderii pe care ai suferit-o.

Conținutul este simplu și direct, pentru că autorii știu și respectă faptul că oamenii îndoliați se confruntă adesea cu dificultatea de a se concentra și de a urmări cu atenție ceea ce citesc.

Poți deschide cartea aleatoriu, la orice pagină, toate fiind înfrumusețate cu culori minunate, și să meditezi asupra textului respectiv.

Doreen Virtue și James Van Praagh au scris cartea pe care și-ar fi dorit-o ei înșiși să o fi avut atunci când au trecut prin experiența doliului.

Bazată pe anii de experiență din spatele lor în calitate de consilieri pentru îndoliați și mediumi, Doreen și James au creat o carte drăguță, un cadou perfect pentru tine însuți sau pentru un prieten care are nevoie de ajutor și mângâiere.

„Doliul este un amestec din mai multe emoții, și nimic din ce ți-am putea spune noi nu-ți va aduce fizic persoana dragă înapoi. Totuși, noi putem să te ajutăm să mergi mai departe cu viața ta. Te putem de asemenea ajuta să înțelegi de ce persoana dragă ție a plecat și cum îi poți contacta sufletul etern. Și te asigurăm că nimeni nu moare cu adevărat vreodată, și că într-o bună zi vă veți întâlni din nou… Nu trebuie să treci prin acest proces de unul singur! Noi ne rugăm pentru tine… Te rugăm să ne permiți să te ajutăm de-a lungul acestei perioade de tranziție, acceptându-ne rugăciunile și mesajele vindecătoare pe care ți le oferim în această carte.“

Cuprinsul cărţii: „Vindecarea unei inimi îndoliate“

  • Introducere
  • Vindecarea inimii tale îndoliate
  • Mesaje vindecătoare
  • Despre autori
  • Suport pentru îndoliați