0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină alopată
  3. Cărți: Cardiologie
  4. Harrison. Medicină Cardiovasculară
Carte

Harrison. Medicină Cardiovasculară

Harrison. Medicină Cardiovasculară. Editura All
Cumpăr
Autor(i): Joseph Loscalzo
Editura: All
Colecţia: Harrison
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 640 (21x27 cm)
Preţ: 199,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Totul despre medicina cardiovasculară, sub emblema HARRISON

Bolile cardiovasculare sunt afecțiuni comune, dar cu potențial devastator în țările dezvoltate și în curs de dezvoltare, iar progresele înregistrate în terapie și prevenție au îmbunătățit în mod considerabil viața pacienților. Medicina cardiovasculară este, așadar, de importanță crucială în cadrul medicinei interne.

„Harrison. Medicină cardiovasculară“ prezintă spectrul complet al bolilor cardiovasculare, oferind cele mai noi cunoștințe din domeniu într-o manieră detaliată, cu sprijinul imaginilor color și cu rigoarea științifică specifică seriei Harrison.

Nu există o șansă sau o obligație mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilități tehnice, pregătire științifică și compasiune. Cei care vor adăuga înțelepciune și curaj la aceste calități vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viață și nici să accepte mai puțin.

Tinsley R. Harrison, 1950

Lucrarea cuprinde:

  • 44 de capitole semnate de experți de renume mondial în care sunt descrise bolile cardiace congenitale, valvulopatiile, bolile coronariene, tulburările de ritm cardiac, transplantul de cord, endocarditele, pericarditele, șocul cardiogenic, boala vasculară hipertensivă, bolile aortei, hipertensiunea pulmonară etc.;
  • 5 capitole complete din renumitul DVD Harrison;
  • 4 atlase care cuprind electrocardiografia, imagistica non-invazivă cardiacă, revascularizarea percutanată și aritmiile cardiace;
  • 112 întrebări și răspunsuri pentru autoevaluare;
  • o anexă cu valori de laborator de importanță clinică;

Unic în această carte

Casetele cu sugestii pentru abordarea pacientului, absolut utile pentru profesioniștii aflați la început de carieră în domeniul medical.

Public-țintă

Lucrarea se adresează profesioniștilor din domeniul medicinei cardiovasculare, indiferent de nivelul de pregătire la care se află: medici cardiologi, rezidenți și asistenți la secția de cardiologie, profesori și studenți, dar și clinicieni și alți profesioniști în îngrijirea medicală care caută să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele.