0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Cărţi: Cardiologie
  4. Harrison. Medicină Cardiovasculară
Carte

Harrison. Medicină Cardiovasculară

Harrison. Medicină Cardiovasculară. Editura All
CumpărDetalii carte

Autor(i): Joseph Loscalzo
Editura: All
Colecţia: Harrison
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 640 (21x27 cm)
Preţ: 199,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Totul despre medicina cardiovasculară, sub emblema HARRISON

Bolile cardiovasculare sunt afecţiuni comune, dar cu potenţial devastator în ţările dezvoltate şi în curs de dezvoltare, iar progresele înregistrate în terapie şi prevenţie au îmbunătăţit în mod considerabil viaţa pacienţilor. Medicina cardiovasculară este, aşadar, de importanţă crucială în cadrul medicinei interne.

„Harrison. Medicină cardiovasculară“ prezintă spectrul complet al bolilor cardiovasculare, oferind cele mai noi cunoştinţe din domeniu într-o manieră detaliată, cu sprijinul imaginilor color şi cu rigoarea ştiinţifică specifică seriei Harrison.

Nu există o şansă sau o obligaţie mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilităţi tehnice, pregătire ştiinţifică şi compasiune. Cei care vor adăuga înţelepciune şi curaj la aceste calităţi vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viaţă şi nici să accepte mai puţin.

Tinsley R. Harrison, 1950

Lucrarea cuprinde:

  • 44 de capitole semnate de experţi de renume mondial în care sunt descrise bolile cardiace congenitale, valvulopatiile, bolile coronariene, tulburările de ritm cardiac, transplantul de cord, endocarditele, pericarditele, şocul cardiogenic, boala vasculară hipertensivă, bolile aortei, hipertensiunea pulmonară etc.;
  • 5 capitole complete din renumitul DVD Harrison;
  • 4 atlase care cuprind electrocardiografia, imagistica non-invazivă cardiacă, revascularizarea percutanată şi aritmiile cardiace;
  • 112 întrebări şi răspunsuri pentru autoevaluare;
  • o anexă cu valori de laborator de importanţă clinică;

Unic în această carte

Casetele cu sugestii pentru abordarea pacientului, absolut utile pentru profesioniştii aflaţi la început de carieră în domeniul medical.

Public-ţintă

Lucrarea se adresează profesioniştilor din domeniul medicinei cardiovasculare, indiferent de nivelul de pregătire la care se află: medici cardiologi, rezidenţi şi asistenţi la secţia de cardiologie, profesori şi studenţi, dar şi clinicieni şi alţi profesionişti în îngrijirea medicală care caută să îşi îmbogăţească şi să îşi actualizeze cunoştinţele.