0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină alopată
  3. Cărți: Cardiologie
  4. Pocket ECG – Ghid de informare rapidă
Carte
Datorită unei operațiuni de mentenanță și îmbunătățire a siteului,
în următoarele ore comenzile se pot face doar telefonic
la numărul de telefon din antetul paginii.

Vă așteptăm cu drag
și vă mulțumim pentru înțelegere!_

Pocket ECG – Ghid de informare rapidă

Pocket ECG – Ghid de informare rapidă. Editura All
Cumpăr
Autor(i): Bruce Shade
Editura: All
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 160 (11x18 cm)
Preţ: 59,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Această carte, după cum îi spune și titlul, este un ghid de buzunar, ușor și rapid de consultat, care oferă informații de referință în ECG. Cititorul are acces imediat la informații-cheie privind diferitele aritmii și alte afecțiuni cardiace.

Aceste informații esențiale (ceea ce trebuie să știți) sunt redate în pagină cu coduri de culori atractive vizual, astfel încât să se identifice rapid traseele ECG întâlnite în practica clinică.

De asemenea, este un instrument util pentru studenți la orele de curs pentru căutarea rapidă de informații-cheie. De dimensiuni mici și compact, poate fi purtat ușor într-un buzunar.

Capitolul 1 conține o scurtă introducere privind localizarea inimii și plasarea electrozilor.

În capitolul 2 este descris procesul de analiză a ECG-ului în nouă pași, cu interpretarea traseelor normale și modificate; este demonstrat modul de calcul al frecvenței cardiace, de identificare a aritmiilor și de identificare și măsurare a diferitelor unde, segmente și intervale.

În capitolele 3-7 sunt redate caracteristicile aritmiilor nodale, atriale, joncționale, atrioventriculare, ventriculare, precum și ale blocurilor cardiace atrioventriculare. Fiecare traseu este însoțit de desene care ilustrează originea și locul de apariție a aritmiei respective. Toate acestea ajută la înțelegerea aritmiilor din punct de vedere electrocardiografic.

În capitolul 8 se introduce conceptul de axă electrică.

În capitolele 9 și 10 sunt descrise trasee ECG cu 12 derivații.