0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Stop manipulării
Carte

Stop manipulării

Stop manipulării. Editura Meteor Press
Cumpăr
Autor(i): Jacques Regard
Editura: Meteor Press
Colecţia: Psihologie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Brutal sau insidios, cineva ne impune să gândim, să acționăm, să trăim sau să iubim cum el sau ea o vrea. Utilizând mijloace care ne paralizează, ne zăpăcesc sau ne împiedică să reacționăm, manipulatorul ne invadează și ne jefuiește astfel o parte mai mult sau mai puțin importantă din viața noastră.

Această lucrare este destinată tuturor celor care s-au săturat să fie călcați în picioare, să fie prea amabili sau prea buni, să nu-și poată trăi viața, să fie nefericiți. Într-un cuvânt, tuturor celor care s-au săturat să fie manipulați.

Prin numeroase exemple, autorul ne ajută să descoperim diferitele aspecte ale tipurilor de manipulare care, pentru prima dată, sunt clasificate în mod clar și precis, indiciile, mecanismele și resorturile acestora.

Apoi, expunând tehnicile utilizate de manipulatori și în paralel cu acestea mijloacele de a le rezista, indică instrumentele suplimentare și comportamentele specific adaptate tuturor celor care se consideră victime ale hărțuirii sau care se simt manipulați (într-un mod sau altul) fără să știe cum să se apere sau cum să iasă din capcana în care au căzut.

Cu alte cuvinte, tot ce trebuie să știe ca să spună Stop manipulării!