0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Comunicare
  4. Vampirii energetici
Carte

Vampirii energetici

Vampirii energetici. Editura Amaltea
Detalii carte

Învaţă să trăieşti cu semenii care te secătuiesc de energie

Autor(i): Dr. Albert J. Bernstein
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 22,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Succesul în afaceri se bazează într-o imensă măsură pe calitatea angajaţilor şi pe felul în care ştii să mediezi interacţiunea tipurilor de personalitate care populează birourile tale. Succesul în carieră, dar şi în relaţiile personale, depinde incontestabil de modul în care recunoşti şi satisfaci cerinţele celor din jur, fie că fac parte din familie, fie că îţi sunt colegi de birou.

Vestea proastă e că printre cei care te înconjoară şi cărora trebuie să le faci faţă sunt şi unii al căror comportament te secătuieşte pur şi simplu de energie. Vestea bună este că există soluţii.

În acest manual de abilităţi de comunicare şi relaţionare interpersonală, Dr. Albert J. Bernstein, autor consacrat de bestseller-uri, scoate la iveală tehnici de convingere şi mediere a situaţiilor conflictuale care te vor ghida de acum înainte în relaţiile interumane, pe plan profesional şi personal.

Explicând o gamă largă de tipuri de personalităţi şi reacţii umane, Bernstein demonstrează, pas cu pas, cum să identificăm vampirii din jurul nostru: narcisişti atotmeritorii, antisociali egoişti, paranoici extenuanţi sau dramatici exageraţi.

Prin sfaturi practice, perspectivă psihologică şi un sănătos simţ al umorului, vei beneficia de o serie variată de strategii de acţiune menite să îi facă inofensivi pe aceştia.

La finalul cărţii, vei fi înarmat cu o înţelegere superioară a psihicului celor care te înconjoară, cu un arsenal de instrumente anti-vampiri şi cu toată încrederea de care ai nevoie pentru a te descurca de acum înainte cu cei ce te secătuiesc de energie.