0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creativitate
  4. NU gândi
Carte

NU gândi

NU gândi. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Redescoperă-ţi geniul creator

Autor(i): Erik Wahl
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2017
Pagini: ?? (??x?? cm)
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În „Nu gândi“, artistul şi antreprenorul Erik Wahl împinge graniţele tiparelor gândirii tradiţionale spre dezlănţuirea geniului creativ care se află în fiecare dintre noi.

Puteţi fi inteligent şi intuitiv, strateg şi inovator, calculat şi creativ.

Trebuie doar să vă conectaţi cu cel care eraţi înainte de a primi educaţia tradiţională şi de a fi înconjurat de cultura corporatistă care v-a slăbit simţurile creative.

„Nu gândi“ oferă un cadru original de gândire şi instrumente care vor face posibile noi acţiuni creative. Veţi depăşi gândirea convenţională pentru a descoperi soluţii neaşteptate pentru oportunităţile ivite în afaceri. Veţi implementa în rutina zilnică noi înţelesuri pasionante. Veţi regândi prezumţia cu privire la rolul dumneavoastră la locul de muncă. Şi veţi începe procesul de reformare a propriei vieţi pe o pânză curată pregătită cu oportunităţi nelimitate prin care să vă puteţi crea capodopera.

Redescoperirea propriei creativităţi va schimba totul, de la cât de bine lucraţi şi de ce mergeţi la muncă în fiecare zi, până la cum puteţi găsi împlinire acasă.

Aceasta nu este o carte obişnuită. „Nu gândi“ este o chemare radicală pentru schimbarea modului de gândire şi de trăire a vieţii.

„Nu gândi“ este o detoxificare creativă la cel mai înalt nivel. Un imbold care vă împinge să gândiţi dincolo de zona dumneavoastră de confort – acolo unde nu există preconcepţii, unde curajul aduce aminte de copilărie, în acel loc de joacă de unde provin toate creaţiile minunate. Erik Wahl este o forţă a naturii. „Nu gândi“ reprezintă etica sa implacabilă, jucăuşă. Îmi place conceptul, îmi place titlul.

Steven Pressfield, autorul volumelor bestseller „The War of Art“ şi „Turning Pro“

Erik Wahl a făcut din creativitate studiul său de viaţă. În paginile cărţii „Nu gândi“ veţi găsi inspiraţie pentru propria călătorie creativă. Chiar mai mult decât atât, veţi descoperi că nu este nevoie să călătoriţi departe – răspunsurile sunt peste tot în jurul dumneavoastră.