0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creşterea copiilor
  4. Bebeluş, extremă urgenţă!
Carte

Bebeluş, extremă urgenţă!

Bebeluş, extremă urgenţă!. Editura All
CumpărDetalii carte

Informaţii vitale pentru primii trei ani din viaţa copilului tău

Autor(i): Dr. Lawrence E. Shapiro, Richard L. Jablow
Editura: All
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 192 (15x15 cm)
Preţ: 39,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Informaţii vitale pentru primii 3 ani din viaţa copilului tău

Volumul de faţă acoperă peste 40 de urgenţe medicale des întâlnite la bebeluşi şi nu trebuie să lipsească din nicio casă. Dacă vă veţi confrunta cu o situaţie neprevăzută, veţi şti ce aveţi de făcut.

Când a început să lucreze la această carte, Dr. Lawrence E. Shapiro a descoperit că peste 80% dintre părinţii pe care îi cunoştea au trecut printr-o situaţie de urgenţă când copilul era bebeluş.

O prietenă avusese un accident de maşină când fetiţa ei avea doar trei luni. Bebeluşul unei colege căzuse de pe masa de bucătărie când avea doar cinci luni. O altă prietenă i-a povestit că fiul ei s-a înecat cu o bucată de hotdog la prima lui aniversare. Acestea sunt numai câteva exemple de urgenţe, la care se adaugă alergiile la mâncare, arsurile, înţepăturile de albine şi multe altele.

Cu informaţii bine structurate, într-un format prietenos, cartea „Bebeluş, extremă urgenţă!“ a fost concepută pentru a fi purtată în geanta cu scutece. Trebuie să fie mereu la îndemână oriunde se află bebeluşul. Faptul că un părinte ştie ce este de făcut poate constitui, efectiv, diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru copilul său.

Lucrarea cuprinde şi o serie de anexe cu informaţii importante pe care trebuie să le cunoască atât părinţii, cât şi celelalte persoane care au grijă de bebeluş.

Ceea ce ne oferă dr. Shapiro în remarcabila lui carte „Bebeluş, extremă urgenţă!“ este o sursă bogată atât în principii de medicină preventivă, cât şi în modalităţi de tratament pe care ar trebui să le cunoaştem, în special ca părinţi. Prevenţia este mai bună şi chiar mai uşor de învăţat decât tratamentul.

Dr. Richard Lee Jablow