0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Creșterea copiilor
  4. Primele 365 de zile din viața unui copil
Carte

Primele 365 de zile din viața unui copil

Primele 365 de zile din viața unui copil. Editura ASCR
Autor(i): Theodor Hellbrügge, J. Hermann von Wimpffen,
Editura: ASCR
Colecţia: Psihologie și viață
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 216 (14x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Acest studiu valorifică sistematic experiența cercetărilor internaționale asupra dezvoltării copilului și oferă părinților un instrument cu ajutorul căruia să învețe cum să-și observe sugarul, să poată stabili dacă există o dezvoltare normală a copilului lor sau să poată descoperi prompt devierile specifice din dezvoltarea sau din comportamentul copilului lor, în timpul primului an de viață.

Părinții vor afla din această carte tot ceea ce ar dori să știe despre dezvoltarea copilului, despre tulburările de dezvoltare și despre intervenția precoce asupra acestora.

Cu ajutorul a peste 150 de fotografii și desene, cartea prezintă abilitățile și comportamentele specifice copilului în primele lui 365 de zile, modul în care se dezvoltă cele mai importante funcții ale copilului - mersul, poziția șezândă, prehensiunea, limbajul, abilitățile sociale.

De asemenea, cartea îi oferă fiecărui părinte posibilitatea de a consemna și reține principalele momente ale dezvoltării copilului său, pentru a le putea rememora ulterior.