0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Religie
  3. Cărți: Creștinism
  4. Viața Sfântului Ioan Gură de Aur
Carte

Viața Sfântului Ioan Gură de Aur

Viața Sfântului Ioan Gură de Aur. Editura Meteor Press
Cumpăr
Autor(i): A. Pascu
Editura: Meteor Press
Colecţia: Religie (Ed. Meteor Press)
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 144 (13x20 cm)
Preţ: 14,99 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Sfântul Ioan Gură de Aur ocupă un loc aparte în rândul celor care au consolidat Biserica și au ajutat-o să depășească obstacolele întreagă, au limpezit înțelegerea adevărurilor de credință, au învățat, au propovăduit și au scris, au luptat și s-au jertfit pentru Biserică.

El a fost victima celor ce dezonorau Biserica, transformând-o într-un teatru al luptelor și al ambițiilor personale. Nu s-a înjosit niciodată să ia parte la intrigile din jurul său și, deși pe alții i-a apărat și i-a salvat din ghearele morții, nu a luptat pentru propria-i apărare, ci s-a lăsat sacrificat pentru a oferi un exemplu de viață creștină celor ce aveau urechi să audă, pentru ca Domnul Hristos să nu fi murit în zadar, pentru a-i ajuta pe alții să se mântuiască. Sacrificiul Domnului i-a fost exemplu și, ca un miel, asemenea Mielului Hristos, s-a jertfit la rândul său în smerenie deplină.

Să luăm aminte și să-l rugăm: „Sfinte Ioan Gură de Aur, luminează mintea noastră cu dumnezeieștile tale învățături și ajută-ne să ajungem întotdeauna la înălțimea gândului smerit, spre slava lui Dumnezeu și spre a noastră mântuire!“