0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Diverse
  3. Lasă totul în ordine
Carte

Lasă totul în ordine

Lasă totul în ordine. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Autor(i): Margareta Magnusson
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 136 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Lasă totul în ordine“ este bestseller New York Times şi prezintă o metodă practică şi fermecătoare ca să-ţi pui casa în ordine, în timp ce reflectezi la micile bucurii care înfrumuseţează o viaţă lungă.

Cum să-ţi faci ordine în viaţă astfel încât cei din jur să nu fie nevoiţi să facă asta după ce vei fi părăsit această lume? Suedezii au un cuvânt special, Döstädning (dö înseamnă „moarte“, iar städning înseamnă „curăţenie“), care desemnează această acţiune.

În „Lasă totul în ordine“, artista plastică Margareta Magnusson îi sfătuieşte cu umor pe cititori să adopte minimalismul. Metoda ei radicală şi prietenoasă îndeamnă familiile să înceapă discuţii sensibile şi transformă un proces copleşitor într-unul optimist.

Fie că e vorba de haine, de obiecte, de suveniruri sau de secrete, e bine să laşi totul în ordine pentru a lăsa doar amintiri frumoase celor care rămân şi pentru a le uşura viaţa.

Descriind această metodă, care este aproape un mod de viaţă, autoarea ne împărtăşeşte propria ei experienţă cu înţelepciunea scandinavă care o caracterizează.

O carte subţire, dar plină de înţelepciune… directă şi nesentimentală (cu un dram de umor).

Washington Post

Curăţenia dinaintea morţii nu înseamnă să te descotoroseşti de toate lucrurile, ci mai degrabă să-ţi simplifici viaţa astfel încât să păstrezi doar ceea ce te face fericit.

Elle Décor

Un bun pretext ca familiile să discute problemele sensibile, care altfel ar fi dificile de abordat.

Time

Magnusson ne învaţă cum să ne punem ordine în viaţă, cu delicateţe şi bucurie, ca să nu le lăsăm în seama altora, după ce nu mai suntem.

Reader`s Digest