0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Ştiinţă
  3. Cărţi: Economie
  4. Când să jefuieşti o bancă
Carte

Când să jefuieşti o bancă

Când să jefuieşti o bancă. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Şi alte 131 de idei trăsnite şi polemici bine intenţionate

Autor(i): Stephen J. Dubner, Dr. Steven D. Levitt,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 344 (20x14 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

La zece ani de la publicarea primei ediţii a cărţii Freakonomics, Steven D. Levitt şi Stephen J. Dubner le oferă soluţia perfectă milioanelor de cititori care adoră perspectiva Freakonomics: „Când să jefuieşti o bancă“, o antologie a unora din cele peste 8 000 de articole postate pe cel mai captivant blog din lume, de popularizare a economiei.

Această carte încearcă să răspundă la o serie de întrebări trăsnite: De ce însoţitorii de bord nu primesc bacşiş în timpul curselor aeriene? Dacă aţi fi un terorist, cum aţi ataca? De ce KFC rămâne mereu fără aripioare de pui?

Cei doi autori vă mai spun şi de ce mint oamenii, de ce persoanele mai înalte tind să fie plătite mai bine, de ce este atât de dificil să prezici câştigătorul de la derby-ul Kentucky şi de ce ar fi oportună o taxă pe sex (dacă nu şi o taxă pe obezitate).

De asemenea, veţi afla multe despre pasiunile şi ciudăţeniile lor, de la jocurile de noroc şi golf la table şi abolirea cenţilor. Erudită şi surprinzătoare, elocventă şi amuzantă, „Când să jefuieşti o bancă“ reconfirmă stilul genial ce a transformat cărţile celor doi autori într-un fenomen internaţional.

O colecţie de eseuri economice trăsnite şi contraintuitive, care vor delecta cititorii.

Kirkus

O carte genială, care vă va lăsa muţi de uimire.

The Wall Street Journal

Acum suntem cu toţii freakonomics.

The Washington Post

Această carte plină de eseuri dinamice şi autocritice va fi o lectură fascinantă nu doar pentru fanii Freakonomics, ci şi pentru restul cititorilor.

Publishers Weekly

Levitt şi Dubner ne surprind din nou cu umorul şi cu viziunea lor economică asupra vieţii de zi cu zi. Cartea celor doi autori va fi un adevărat hit.

Library Journal