0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Știință
  3. Cărți: Economie
  4. Când să jefuiești o bancă
Carte

Când să jefuiești o bancă

Când să jefuiești o bancă. Editura Publica

Și alte 131 de idei trăsnite și polemici bine intenționate

Autor(i): Stephen J. Dubner, Dr. Steven D. Levitt,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 344 (20x14 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


La zece ani de la publicarea primei ediții a cărții Freakonomics, Steven D. Levitt și Stephen J. Dubner le oferă soluția perfectă milioanelor de cititori care adoră perspectiva Freakonomics: „Când să jefuiești o bancă“, o antologie a unora din cele peste 8 000 de articole postate pe cel mai captivant blog din lume, de popularizare a economiei.

Această carte încearcă să răspundă la o serie de întrebări trăsnite: De ce însoțitorii de bord nu primesc bacșiș în timpul curselor aeriene? Dacă ați fi un terorist, cum ați ataca? De ce KFC rămâne mereu fără aripioare de pui?

Cei doi autori vă mai spun și de ce mint oamenii, de ce persoanele mai înalte tind să fie plătite mai bine, de ce este atât de dificil să prezici câștigătorul de la derby-ul Kentucky și de ce ar fi oportună o taxă pe sex (dacă nu și o taxă pe obezitate).

De asemenea, veți afla multe despre pasiunile și ciudățeniile lor, de la jocurile de noroc și golf la table și abolirea cenților. Erudită și surprinzătoare, elocventă și amuzantă, „Când să jefuiești o bancă“ reconfirmă stilul genial ce a transformat cărțile celor doi autori într-un fenomen internațional.

O colecție de eseuri economice trăsnite și contraintuitive, care vor delecta cititorii.

Kirkus

O carte genială, care vă va lăsa muți de uimire.

The Wall Street Journal

Acum suntem cu toții freakonomics.

The Washington Post

Această carte plină de eseuri dinamice și autocritice va fi o lectură fascinantă nu doar pentru fanii Freakonomics, ci și pentru restul cititorilor.

Publishers Weekly

Levitt și Dubner ne surprind din nou cu umorul și cu viziunea lor economică asupra vieții de zi cu zi. Cartea celor doi autori va fi un adevărat hit.

Library Journal