0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Educație
  3. Generația de lut
Carte

Generația de lut

Autor(i): Dr. Lucian Ciuchiță,
Editura: Andreas
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 18,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dedic această carte tuturor celor care au curajul să lupte cu existența și care reușesc să se ridice de fiecare dată când sunt doborâți pe nedrept la pământ; celor care, cu demnitate, se exprimă fără frică și emit idei de valoare; celor care speră într-un viitor luminos și armonios intelectual, mai echilibrat material și mai aproape de așteptările reale ale umanității și tuturor căutătorilor care au puterea să meargă mai departe, să depășească orice obstacol apărut în viață și care au înțeles că nu trebuie să te oprești niciodată atunci când vrei să evidențiezi adevărul și să promovezi valorile reale ale spiritualității.

Dr. Lucian Ciuchiță

Tot spălare a creierelor este și incultura propovăduită în absolut toate domeniile, care a dus, efectiv – și nociv – la o ruptură între generații.

Tinerii de astăzi, câți citesc, citesc numai „importuri“: „Harry Potter“, „Lord of the Rings“, „Game of Thrones“ și alte bestseller-uri, din fericire fiind încă feriți de pasiunile cititorului american, care pretinde că se numesc „Cărți grafice“ benzile desenate pe care, pe vremuri le citeau, la noi, copiii de 6-8 ani. De aici, de la lecturile lor, li se trage și viziunea ocultă asupra lumii și asupra vieții în general și, implicit, ruptura dintre generații. […]