0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Educaţie
  3. Generaţia de lut
Carte

Generaţia de lut

Generaţia de lut. Editura Andreas
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Lucian Ciuchiță,
Editura: Andreas
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 18,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dedic această carte tuturor celor care au curajul să lupte cu existenţa şi care reuşesc să se ridice de fiecare dată când sunt doborâţi pe nedrept la pământ; celor care, cu demnitate, se exprimă fără frică şi emit idei de valoare; celor care speră într-un viitor luminos şi armonios intelectual, mai echilibrat material şi mai aproape de aşteptările reale ale umanităţii şi tuturor căutătorilor care au puterea să meargă mai departe, să depăşească orice obstacol apărut în viaţă şi care au înţeles că nu trebuie să te opreşti niciodată atunci când vrei să evidenţiezi adevărul şi să promovezi valorile reale ale spiritualităţii.

Dr. Lucian Ciuchiţă

Tot spălare a creierelor este şi incultura propovăduită în absolut toate domeniile, care a dus, efectiv – şi nociv – la o ruptură între generaţii.

Tinerii de astăzi, câţi citesc, citesc numai „importuri“: „Harry Potter“, „Lord of the Rings“, „Game of Thrones“ şi alte bestseller-uri, din fericire fiind încă feriţi de pasiunile cititorului american, care pretinde că se numesc „Cărţi grafice“ benzile desenate pe care, pe vremuri le citeau, la noi, copiii de 6-8 ani. De aici, de la lecturile lor, li se trage şi viziunea ocultă asupra lumii şi asupra vieţii în general şi, implicit, ruptura dintre generaţii. […]