0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Enigme-Conspirații
  3. OZN. Un mister neelucidat
Carte

OZN. Un mister neelucidat

OZN. Un mister neelucidat. Editura Life Style
Cumpăr

Generali, piloți și oficialități guvernamentale depun mărturie

Autor(i): Leslie Kean
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 440 (13x20 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: în stoc

Leslie Kean și-a petrecut ultimii zece ani studiind fenomenul OZN, încă neexplicat.

Kean a examinat cu atenție fotografii analizate științific și a intervievat zeci de oficiali superiori și martori din cadrul aviației, din toată lumea.

Sprijinită de fostul șef de personal de la Casa Albă, John Podesta, Kean se folosește de rezultatele cercetărilor sale pentru a separa adevărul de ficțiune și pentru a scoate la lumină deceniile de dezinformare practicată de guvernele SUA.

Pe tot parcursul cărții, autoarea prezintă dovezi de necontestat ca obiecte zburătoare neidentificate - metalice, luminoase și capabile să execute manevre care sfidează legile fizicii - există cu adevărat.

Nimeni nu știe încă ce sunt aceste obiecte, deși afectează siguranța zborurilor aeriene și, posibil, chiar securitatea națională. Fenomenul a fost recunoscut oficial de numeroase guverne din lumea întreagă. Din aceste motive și din multe altele, Kean conchide că problema OZN trebuie recunoscută pe scară mai largă și, în ultimă instanță, rezolvată printr-o anchetă științifică obiectivă.

Materialul prezentat în această carte de referință ne îndreaptă spre o abordare corespunzătoare a misterului OZN.

În sfârșit, o carte serioasă și profundă despre acest subiect controversat. Atât scepticii, cât și cei care cred necondiționat vor găsi aici o adevărată comoară de informații utile și lămuritoare. Cartea de față este menită să stabilească etalonul de calitate pentru cercetarea în domeniul OZN.