0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Yoga
  3. Cărți: Hatha-Yoga
  4. Yoga Magazin. Nr. 100 (Revistă)
Carte

Yoga Magazin. Nr. 100 (Revistă)

Yoga Magazin. Nr. 100 (Revistă). Editura Lux Sublima
Cumpăr
Autor(i): * * *
Editura: Lux Sublima
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 256 (21x28 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Acesta este un număr aniversar al revistei „Yoga Magazin“.

Fiind numărul 100 al revistei redacția sărbătorește această aniversare oferindu-ne 100 de asane (posturi corporale yoga). La fiecare asană este prezentat modul de execuție, efectele ei și o fotografie.

Deci această revistă aniversară este o invitație binevenită la descoperirea acestor taine referitoare la atitudinile trupești milenare (asane), dar prin intermediul gramelor de practică.

Este de admirat, de asemenea, frumusețea și armonia trupurilor persoanelor ce au fost dispuse să pozeze spre a ilustra execuția acestor atitudini trupești (asane).

Este necesar să ne dăm seama că, în realitatea ei tainică, fiecare atitudine trupească clasică în cadrul sistemului Hatha yoga prezintă subtilitățile ei ce ni se dezvăluie în mod gradat doar prin intermediul gramului necesar de practică.

În felul acesta putem descoperi că, prin intermediul atitudinilor trupești (asane), în universul

nostru lăuntric se trezesc gradat felurite aptitudini binefăcătoare datorită proceselor de rezonanță subtilă ce survin de fiecare dată mai ales atunci când respectiva atitudine trupească (asana) este executată corect, într-o stare excelentă de interiorizare adecvată și chiar de autotransfigurare.

În felul acesta ajungem să intrăm și să ne menținem în anumite procese de rezonanță subtilă cu focarele nesfârșite de energie distinctă, benefică, ce există în Macrocosmos. În felul acesta, microcosmosul ființei noastre și Macrocosmosul intră și se mențin într-o inefabilă comuniune transformatoare.

Să pornim deci cu toții, cu mult entuziasm, dar și cu bucurie, în această călătorie care ne deschide conștiințele către misterele benefice ale Macrocosmosului și ne ajută să-L descoperim pas cu pas pe Dumnezeu și chiar să-L îmbrățișăm după puterile noastre.