0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Cărți: Homeopatie
  4. Homeopatia pentru copii
Carte

Homeopatia pentru copii

Homeopatia pentru copii. Editura Curtea Veche
Cumpăr

Patologie, simptome, posologie, tratamente

Autor(i): Dr. Jacques Boulet,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 160 (14x21 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Homeopatia, ca și medicina alopată, are la bază studiul minuțios și obiectiv al simptomelor și tratarea eficientă a cauzelor acestora.

Ambiția ei este însă mai mare: aceea de a asigura un tratament lipsit de efecte secundare, de toxicitate chimică, de contraindicații.

Dr. Jacques Boulet ia în serios atât marile probleme, cât și micile dezechilibre ale sănătății copiilor, oferind metodele optime necesare tratării fiecărei patologii.

Afecțiunile curente ale copiilor pot fi vindecate astfel printr-o terapeutică specială, care pune accentul nu doar pe sănătatea acestora, pe care o îngrijește cu ajutorul medicamentelor homeopatice, ci și pe descoperirea unui tratament individualizat, adaptat sensibilității micilor pacienți.

Dr. Jacques Boulet ne oferă metode eficiente de tratament și ne recomandă medicamente pentru patologiile cele mai frecvente.

www.goodreads.com

Homeopatia este o terapeutică eficace, netoxică, economică, bazată pe o analiză completă a bolilor și pe descoperirea unor posibilități naturale de vindecare a acestora.

www.amazon.fr

„Homeopatia pentru copii“ este ghidul perfect pentru părinții interesați de îmbunătățirea stării de sănătate a copiilor lor și pentru medicii și farmaciștii care vor să înțeleagă universul medicinei homeopatice.

Dr. Jacques Boulet oferă sfaturi simple pentru înțelegerea maladiilor și a simptomelor acestora, îndrumări privind terapiile, precum și o descriere a medicamentelor homeopatice folosite în tratamentul copiilor și a indicațiilor clinice ale acestora.

Cuprinsul cărţii: „Homeopatia pentru copii“

  • Introducere
  • Homeopatie pe scurt
  • Răspunsuri la toate întrebările
  • De la A la Z
  • Index general
  • Indexul medicamentelor