0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină Naturistă
  3. Cărţi: Homeopatie
  4. Homeopatia pentru copii
Carte

Homeopatia pentru copii

Homeopatia pentru copii. Editura
CumpărDetalii carte

Patologie, simptome, posologie, tratamente

Autor(i): Dr. Jacques Boulet
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 160 (14x21 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Homeopatia, ca şi medicina alopată, are la bază studiul minuţios şi obiectiv al simptomelor şi tratarea eficientă a cauzelor acestora.

Ambiţia ei este însă mai mare: aceea de a asigura un tratament lipsit de efecte secundare, de toxicitate chimică, de contraindicaţii.

Dr. Jacques Boulet ia în serios atât marile probleme, cât şi micile dezechilibre ale sănătăţii copiilor, oferind metodele optime necesare tratării fiecărei patologii.

Afecţiunile curente ale copiilor pot fi vindecate astfel printr-o terapeutică specială, care pune accentul nu doar pe sănătatea acestora, pe care o îngrijeşte cu ajutorul medicamentelor homeopatice, ci şi pe descoperirea unui tratament individualizat, adaptat sensibilităţii micilor pacienţi.

Dr. Jacques Boulet ne oferă metode eficiente de tratament şi ne recomandă medicamente pentru patologiile cele mai frecvente.

www.goodreads.com

Homeopatia este o terapeutică eficace, netoxică, economică, bazată pe o analiză completă a bolilor şi pe descoperirea unor posibilităţi naturale de vindecare a acestora.

www.amazon.fr

„Homeopatia pentru copii“ este ghidul perfect pentru părinţii interesaţi de îmbunătăţirea stării de sănătate a copiilor lor şi pentru medicii şi farmaciştii care vor să înţeleagă universul medicinei homeopatice.

Dr. Jacques Boulet oferă sfaturi simple pentru înţelegerea maladiilor şi a simptomelor acestora, îndrumări privind terapiile, precum şi o descriere a medicamentelor homeopatice folosite în tratamentul copiilor şi a indicaţiilor clinice ale acestora.

Cuprinsul cărţii: „Homeopatia pentru copii“

  • Introducere
  • Homeopatie pe scurt
  • Răspunsuri la toate întrebările
  • De la A la Z
  • Index general
  • Indexul medicamentelor