0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Istorie ascunsă
  3. Marile mistere ale istoriei
Carte

Marile mistere ale istoriei

Marile mistere ale istoriei. Editura Paralela 45
CumpărDetalii carte

Autor(i): Laurent Pfaadt
Editura: Paralela 45
Colecţia: Lumi paralele [Paralela 45]
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 296 (13x21 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Istoria este plină de mistere, de necunoscute, de enigme. De la începutul omenirii, în episoadele confirmate sau în miturile imposibil de verificat, persistă zone de umbră şi evenimente obscure care nu şi-au găsit alte explicaţii decât cele furnizate de versiunea oficială a istoriei şi de cei care o descriu.

Secretele sunt făcute pentru a nu fi niciodată dezvăluite. Totuşi, istoria este constituită tocmai din ceea ce rămâne secret.

Cărările de istorie sunt populate de foarte multe personaje, deşi importanţa lor este în fond destul de mică în comparaţie cu a celor care navighează printre rândurile invizibile sub semnul secretului, şi trăiesc ascunşi.

Trădări, ambiţii, iubiri tainice, comploturi, manipulări, minciuni, pasiuni stranii „Marile mistere ale istoriei“ vă dezvăluie, graţie ultimelor descoperiri, existenţa unor personaje a căror putere tainică a fost echivalentă cu cea a unui rege sau a unui preşedinte.

„Marile mistere ale istoriei“ dovedesc că există foarte des un alt adevăr decât cel cunoscut îndeobşte, un adevăr mai puţin evident decât pare, în orice caz, un adevăr de cele mai multe ori absent din amfiteatrele universitare.