0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Istorie ascunsă
 3. Schimbările Pământului

PROMOȚIE

Până în 7 decembrie

Reduceri între 12% și 30% la peste 1700 de titluri

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Carte

Schimbările Pământului

Schimbările Pământului. Editura Mar
CumpărDetalii carte

Istorice, economice, politice şi globale

Autor(i): Edgar Cayce
Editura: Mar
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În cei 43 de ani în care Edgar Cayce a făcut „citiri“, au fost abordate peste de 10.000 de subiecte! Însă dintre toate acestea informaţia despre„schimbările Pământului“ au beneficiat de cea mai mare publicitate şi notorietate decât orice altceva din arhivele Cayce.

Din nefericire, de-a lungul anilor mulţi indivizi au presupus în mod incorect că materialul Cayce despreschimbările Pământului poate fi rezumat la catastrofe precum un viitor global plin de cutremure, California alunecând în ocean, o inversare a polilor magnetici ai Pământului etc.

Acest volum de „citiri“ reproduse textual din dosarele Cayce a fost compilat într-un efort de a aborda unele dintre aceste percepţii greşite, întrucât informaţiile lui Edgar Cayce despre schimbările Pământului nu sunt cu adevărat despre cutremure şi dezastre geologice, ci despre ceva cu mult mai mult decât atât.

În această carte, „citirile“ Edgar Cayce despre schimbările Pământului se pot clasifica în cinci categorii:

 1. preistorie;
 2. secolul douăzeci (schimbări economice, politice, sociale, globale şi geologice);
 3. viitorul;
 4. citiri lipsite de acurateţe, greşit interpretate sau parţial eronate;
 5. variate citiri pe subiecte precum vibraţiile naţiunilor, destinul conştiinţei noastre colective ca familie umană, ce încercăm să învăţăm în calitate de copii ai Unicului Creator, şi în cele din urmă natura afacerilor mondiale.

Citirile care au de-a face cu preistoria discută astfel de lucruri precum originile Creaţiei şi apariţia omenirii pe Pământ. Acest material include subiectulAtlantidei, ca şi o scurtă menţiune a

civilizaţiilor Lemuriei şi mayaşilor. Mai include şi informaţii despre apariţia lumii în preistorie şi cum o parte a suprafeţei geologice s-a schimbat cu timpul.

În plus pe lângă discutarea siturilor arheologice ascunse şi consemnărilor nedescoperite ale civilizaţiilor uitate, Edgar Cayce a pretins că istoria omenirii se întinde în trecut până la circa zece milioane de ani!

Deşi mare parte a acestui material ar putea să fie imposibil de verificat cercetări contemporane au descoperit dovezi care să confirme unele dintre informaţiile date în stare de transă de către Cayce.

De exemplu, câteva citiri sunt despre faptul că Nilul şi-a schimbat cursul în mii de ani şi odată se vărsa în Oceanul Atlantic (totul fiind confirmat prin imagini culese din satelit şi investigaţii arheologice la zeci de ani după ce au fost date citirile).

Cuprinsul cărţii: „Schimbările Pământului“

 • Cuvânt înainte: Cine a fost Edgar Cayce?
 • Edgar Cayce despre „Schimbările Pământului“ de Kevin J. Todeschi
 • Schimbări în preistorie
 • Schimbări pentru secolul douăzeci
 • Schimbări pentru viitor
 • Schimbări – inexacte, greşit interpretate sau parţial greşite
 • Schimbări în treburile lumii