0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Istorie ascunsă
 3. Schimbările Pământului
Carte

Schimbările Pământului

Coperta cărții: Schimbările Pământului – Istorice, economice, politice și globale de la editura Mar.
Cartea: Schimbările Pământului – Istorice, economice, politice și globale
Autor: Edgar Cayce
Editura: Mar
Cumpăr

Istorice, economice, politice și globale

Autor(i): Edgar Cayce
Editura: Mar
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 192 (13x20 cm)
ISBN:9789731863153
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

În cei 43 de ani în care Edgar Cayce a făcut „citiri“, au fost abordate peste de 10.000 de subiecte! Însă dintre toate acestea informația despre„schimbările Pământului“ au beneficiat de cea mai mare publicitate și notorietate decât orice altceva din arhivele Cayce.

Din nefericire, de-a lungul anilor mulți indivizi au presupus în mod incorect că materialul Cayce despreschimbările Pământului poate fi rezumat la catastrofe precum un viitor global plin de cutremure, California alunecând în ocean, o inversare a polilor magnetici ai Pământului etc.

Acest volum de „citiri“ reproduse textual din dosarele Cayce a fost compilat într-un efort de a aborda unele dintre aceste percepții greșite, întrucât informațiile lui Edgar Cayce despre schimbările Pământului nu sunt cu adevărat despre cutremure și dezastre geologice, ci despre ceva cu mult mai mult decât atât.

În această carte, „citirile“ Edgar Cayce despre schimbările Pământului se pot clasifica în cinci categorii:

 1. preistorie;
 2. secolul douăzeci (schimbări economice, politice, sociale, globale și geologice);
 3. viitorul;
 4. citiri lipsite de acuratețe, greșit interpretate sau parțial eronate;
 5. variate citiri pe subiecte precum vibrațiile națiunilor, destinul conștiinței noastre colective ca familie umană, ce încercăm să învățăm în calitate de copii ai Unicului Creator, și în cele din urmă natura afacerilor mondiale.

Citirile care au de-a face cu preistoria discută astfel de lucruri precum originile Creației și apariția omenirii pe Pământ. Acest material include subiectulAtlantidei, ca și o scurtă mențiune a

civilizațiilor Lemuriei și mayașilor. Mai include și informații despre apariția lumii în preistorie și cum o parte a suprafeței geologice s-a schimbat cu timpul.

În plus pe lângă discutarea siturilor arheologice ascunse și consemnărilor nedescoperite ale civilizațiilor uitate, Edgar Cayce a pretins că istoria omenirii se întinde în trecut până la circa zece milioane de ani!

Deși mare parte a acestui material ar putea să fie imposibil de verificat cercetări contemporane au descoperit dovezi care să confirme unele dintre informațiile date în stare de transă de către Cayce.

De exemplu, câteva citiri sunt despre faptul că Nilul și-a schimbat cursul în mii de ani și odată se vărsa în Oceanul Atlantic (totul fiind confirmat prin imagini culese din satelit și investigații arheologice la zeci de ani după ce au fost date citirile).

Cuprinsul cărţii: „Schimbările Pământului“

 • Cuvânt înainte: Cine a fost Edgar Cayce?
 • Edgar Cayce despre „Schimbările Pământului“ de Kevin J. Todeschi
 • Schimbări în preistorie
 • Schimbări pentru secolul douăzeci
 • Schimbări pentru viitor
 • Schimbări – inexacte, greșit interpretate sau parțial greșite
 • Schimbări în treburile lumii