0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Istorie
  3. Istoria secretă a cruciadelor
Carte

Istoria secretă a cruciadelor

Istoria secretă a cruciadelor. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): René Gruosset
Editura: Pro Editură şi Tipografie
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 288 (15x24 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Istoria secretă a Cruciadelor cuprinde în paginile sale, într-un stil firesc şi elegant, două secole eroice, pline de eroi şi de bătălii.

Cartea captivează de la primele rânduri, este ca un roman plin de suspans, de intrigi sau de război, dar mai ales ne provoacă imaginaţia, ne face să retrăim epoca glorioasă a cruciadelor şi a cavalerilor.

Marele merit al lui RENE GROUSSET este că nu doreşte să aducă cititorul alături de una din tabere, ci îl lasă firesc să aleagă de partea cui să fie, după ce a participat la războaie sau la luptele de culise.

Cititorul are impresia că îmbracă armura, rosteşte jurământul de credinţă şi pleacă alături de cavaleri către locurile sfinte, într-o călătorie plină de necunoscut şi de primejdii sau că se alătură musulmanilor pentru a-şi apăra teritoriile.

Operă majoră a cruciadelor, în care autorul, excepţional istoric, mare specialist al Orientului, desăvârşit povestitor, îşi dă măsura capacităţii sale de scriitor, „Istoria secretă a Cruciadelor“ este o carte completă, prin care putem înţelege mai bine războiul, niciodată încheiat, dintre cele două lumi atât de diferite şi atât de asemănătoare – Occidentul şi Orientul.

Erudiţie, eroism, suspans – într-un cuvânt o carte indispensabilă!