0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Iubire
  4. Shakespeare pentru îndrăgostiţi
Carte

Shakespeare pentru îndrăgostiţi

Shakespeare pentru îndrăgostiţi. Editura Herald
CumpărDetalii carte

72 de pilule pentru a ne bucura de iubire în fiecare zi

Autor(i): Allan Percy
Editura: Herald
Colecţia: Colibri
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 160 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Shakespeare pentru îndrăgostiţi. 72 de pilule pentru a ne bucura de iubire în fiecare zi“ este cel mai complet breviar de recomandări culturale şi terapeutice pe subiectul iubirii, vieţii de cuplu şi al căutărilor sentimentale.

Pornind de la pretextul unor citate celebre sau mai puţin cunoscute extrase din opera lui William Shakespeare, Allan Percy ne plimbă prin istoricul acestui sentiment, folosindu-se de referinţe culturale care variază de la Quevedo la Roland Barthes şi Dalai Lama.

Pe un alt palier, „Shakespeare pentru îndrăgostiţi“ face recurs la concluziile unor studii recente pentru o analiză a iubirii în modernitate, oferind date statistice sau explicaţii fiziologice.

Cele 72 de pilule pentru a ne bucura de iubire în fiecare zi sunt presărate pe alocuri cu scurte istorioare ilustrative sau romantice şi completate cu recomandări de filme cu efect terapeutic pentru cupluri sau compoziţii muzicale ce pot îmbogăţi clipele în doi, ori sugestii pentru condimentarea vieţii intime a cuplului.

La prima iubire ori la nunta de platină, veţi regăsi în acest volum cele mai frumoase descrieri ale primelor sentimente de iubire ori cele mai potrivite recomandări pentru bucuria cuplului.

Fie că sunteţi îndrăgostiţi sau în căutarea iubirii, acest volum de Allan Percy este o desfătare pentru fiecare cititor.