0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Leadership
  4. Mintea opozabilă
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Mintea opozabilă

Mintea opozabilă. Editura Publica

Cum să te bucuri de succes prin gândire integrativă

Autor(i): Roger Martin
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 208 (14x21 cm)
Preţ: 37,57 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Mi-am petrecut ultimii cincisprezece ani mai întâi ca un consultant de afaceri, apoi ca decan al unei facultăți de profil și am studiat liderii cu succes uimitor și exemplar, încercând să descopăr un model comun al succesului lor.

În ultimii șase ani, am intervievat peste cincizeci de astfel de lideri – pe unii dintre ei chiar și timp de opt ore – și pe măsură ce îi ascultam, modelul comun a ieșit la iveală cu o claritate izbitoare.

Liderii pe care i-am studiat au cel puțin o trăsătură comună, pe lângă talentul pentru inovație și obținerea succesului pe termen lung. Au o predispoziție și capacitatea de a gestiona două idei contrare. Și apoi, fără a se panica sau fără a alege pur și simplu una dintre alternative, au capacitatea de obține sinteza lor, care este superioară oricăreia dintre alternativele inițiale aflate în opoziție.

Gândirea integrativă este termenul pe care îl folosesc pentru acest proces – sau mai precis pentru disciplina acestui mod de analiză și sinteză – și este semnul distinctiv al afacerilor excepționale și al oamenilor care le conduc.(Roger Martin)

Roger Martin nu se mulțumește doar să ne spună la ce anume se gândesc marii lideri din lumea de afaceri, ci merge puțin mai departe și ne arată cum anume gândesc acești lideri. O carte magnifică și foarte convingătoare!

Malcolm Gladwell

Roger Martin e genial în abordarea acestei probleme.

Globe and Mail

„Mintea opozabilă“ este una dintre cele mai importante contribuții aduse în ultimii ani științei leadershipului. Noi chiar am început să implementăm conceptele gândirii integrative în organizația noastră.

Robert A. McDonald, COO The Procter & Gamble Company

Dragă cititorule, îți urez mult succes în învățarea artei și științei gândirii integrative. Lucrează din greu, gândește profund și nu-ți irosi timpul! Lumea are nevoie de tine.

Roger Martin