0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Alpha leadership
Carte

Alpha leadership

Alpha leadership. Editura Amaltea
Detalii carte

Ghid pentru liderii care îşi doresc mai mult

Autor(i): Anne Deering, Robert Dilts, Julian Russell
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 302 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cum poţi deveni un lider de succes, să reduci nivelul de stres şi să promovezi o stare de fericire în aceste vremuri în care majoritatea oamenilor încearcă să înţeleagă ce se petrece la locul de muncă, ce se întâmplă cu economia şi cu lumea aflată în continuă schimbare?

„Alpha Leadership“ îţi oferă secretele încă nescrise ale unei personalităţi care vrea şi poate să conducă nu numai o afacere, ci chiar o familie sau un simplu eveniment.

În paginile ei veţi descoperi cum să vă descurcaţi în situaţii schimbătoare şi neaşteptate şi modul în care puteţi să vă atingeţi ţelurile prin diferite mijloace.

Anne Deering, Robert Dilts şi Julian Russell, experţi în consilierea managerială, cu o experienţă bogată în acest domeniu, au extras dimensiunile esenţiale în care trebuie să exceleze un lider de succes – anticiparea, alinierea şi acţiunea – pentru a-şi dezvolta „flerul“ şi capacitatea de a găsi rezolvarea la orice problemă şi a descoperi concordanţă dintre propriile valori şi dorinţe cu ale celor din jur.

Această carte vă poate oferi unele dintre cele mai potrivite soluţii pentru a prelua controlul asupra propriei vieţi şi… a celorlalţi.

Ori de câte ori ajungeţi în secţiunea cu lucrări motivaţionale a unei librării sunteţi bombardaţi de o armată întreagă de idei, strategii şi manuale, majoritatea făcând promisiuni pompoase şi nerealiste pentru „liderul din noi toţi“. […]

„Alpha Leadership“ este însă altceva. Este mai degrabă un ghid, nu o scriere curgătoare – te poţi bucura de fiecare capitol în parte, care ţi se pare mai interesant, dar poţi să citeşti şi toată lucrarea. Veţi găsi aici lucruri extraordinare – ideile-cheie sunt transmise prin intermediul unor povestiri la care este simplu să te raportezi; ceea ce vă ajută să vedeţi că, de fapt, mare parte din mentalitatea şi din stilul unui lider bun se află deja în stare latentă în interiorul vostru.

David Thompson, vicepreşedinte, manager de dezvoltare şi investiţii, Merrill Lynch

Este un adevărat manual de supravieţuire atotcuprinzător în business. Un adevărat ghid la care mă raportez oricând am nevoie în funcţie de necesităţile momentului. Foarte bine structurata informaţia!

Paraschiv Damian