0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Calea conducătorului

PROMOȚIE

Până în 7 decembrie

Reduceri între 12% și 30% la peste 1700 de titluri

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Carte

Calea conducătorului

Calea conducătorului. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Afacerile, budismul şi fericirea într-o lume interconactată

Autor(i): Sfinţia Sa Dalai Lama, Laurens van den Muyzenberg,
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să ştii
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 200 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Născută în urma unui deceniu de discuţii între Sfinţia Sa Dalai Lama şi consultantul de management Laurens van den Muyzenberg, „Calea conducătorului“ reprezintă o întâlnire unică între două lumi care, la prima vedere, par greu de asociat: mediul global de afaceri şi budismul.

După o privire mai atentă, însă, cele mai bune practici de afaceri şi principiile budiste au multe în comun. Ambele sunt preocupate de luarea deciziilor raţionale, holistice şi transformarea acestora într-o acţiune responsabilă şi eficientă.

Lumea de astăzi se confruntă cu multe dificultăţi: miliarde de oameni care trăiesc în sărăcie cumplită; dezastrul ecologic ce planează asupra planetei; nici cetăţenii din ţările prospere nu au siguranţa viitorului. Este nevoie de un nou tip de conducere, unul care înţelege interconectarea şi interdependenţa indivizilor, a companiilor şi a sistemului economic global.

Prin observaţii fascinante şi exemple din viaţa cotidiană, Sfinţia Sa Dalai Lama oferă instrumente practice şi sfaturi privind modul în care, inspiraţi de învăţăturile budismului, putem îmbunătăţi calitatea vieţii tuturor oamenilor promovând practici de afaceri responsabile, etice şi profitabile.

Într-adevăr, învăţăturile budiste au multe de oferit liderilor de afaceri. Aceasta este „Calea conducătorului“.