0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Calea conducătorului
Carte

Calea conducătorului

Calea conducătorului. Editura Life Style
Cumpăr

Afacerile, budismul și fericirea într-o lume interconactată

Autor(i): Sfinţia Sa Dalai Lama, Laurens van den Muyzenberg,
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 200 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Născută în urma unui deceniu de discuții între Sfinția Sa Dalai Lama și consultantul de management Laurens van den Muyzenberg, „Calea conducătorului“ reprezintă o întâlnire unică între două lumi care, la prima vedere, par greu de asociat: mediul global de afaceri și budismul.

După o privire mai atentă, însă, cele mai bune practici de afaceri și principiile budiste au multe în comun. Ambele sunt preocupate de luarea deciziilor raționale, holistice și transformarea acestora într-o acțiune responsabilă și eficientă.

Lumea de astăzi se confruntă cu multe dificultăți: miliarde de oameni care trăiesc în sărăcie cumplită; dezastrul ecologic ce planează asupra planetei; nici cetățenii din țările prospere nu au siguranța viitorului. Este nevoie de un nou tip de conducere, unul care înțelege interconectarea și interdependența indivizilor, a companiilor și a sistemului economic global.

Prin observații fascinante și exemple din viața cotidiană, Sfinția Sa Dalai Lama oferă instrumente practice și sfaturi privind modul în care, inspirați de învățăturile budismului, putem îmbunătăți calitatea vieții tuturor oamenilor promovând practici de afaceri responsabile, etice și profitabile.

Într-adevăr, învățăturile budiste au multe de oferit liderilor de afaceri. Aceasta este „Calea conducătorului“.