Economia în vremea coronavirusului (Ghid bune practici) - Iancu Guda | Jovis.roCarte: „Economia în vremea coronavirusului - Ghid de bune practici pentru antreprenori și politicile publice“; Editura Publica; Autor(i): Iancu Guda; 360 pag. COMANDĂ ACUM! Expediția prin poștă sau curier.">

0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Economia în vremea coronavirusului
Carte

Economia în vremea coronavirusului

Economia în vremea coronavirusului. Editura PublicaCumpăr

Ghid de bune practici pentru antreprenori și politicile publice

Autor( i ): Iancu Guda
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 360 ( 14x21 cm )
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Economia în vremea coronavirusului“ propune un set de bune practici pentru antreprenori și politicile publice în vederea supraviețuirii în condiții de criză.

Deși a fost scrisă la vârful impactului epidemiologic și economic provocat de pandemia de COVID-19, măsurile propuse sunt aplicabile în orice recesiune, indiferent de natura acesteia.

Utilitatea ei în orice criză financiară rezidă în similitudinile dintre acestea în ceea ce privește efectele negative cauzate companiilor: scăderea vânzărilor, încasarea tardivă a facturilor, vânzarea lentă a stocurilor, dificultățile în obținerea finanțării și foarte multe incertitudini.

„Economia în vremea coronavirusului“ este structurată pe trei momente ale evoluției mediului de afaceri din economia românească – trecut (2010-2019), prezent (2020) și viitor (2021-2030) – și propune 60 de tehnici practice pentru ca antreprenorii și guvernanții să ia împreună cele mai bune decizii.

Tehnicile referitoare la trecut sunt necesare pentru creșterea imunității înainte de impact. Obiectivul măsurilor propuse pentru prezent se referă la supraviețuirea în timpul crizei. Cele mai bune practici propuse pentru viitor se referă la accelerarea relansării și la consolidarea unei dezvoltări durabile pe termen lung.

În cei 15 ani de experiență în managementul riscului afacerilor, autorul a întâlnit peste 1.000 de antreprenori din toate domeniile de activitate, ținând discursuri și prezentări despre evoluția mediului de afaceri la peste 100 de conferințe de business. Experiența sa este sintetizată în cartea de față, a cărei misiune este clară: să salveze cât mai multe companii și locuri de muncă.

Un imbold la acțiune, imediat, acum! Citește această carte! Informațiile statistice inteligent combinate pe care le conține îți vor clarifica opțiunile. Ca antreprenor, tu trebuie să vezi oportunitățile acolo unde toți ceilalți văd numai primejdii.

Dan Șucu, fondator și CEO Mobexpert

În plin necunoscut suntem dominați de emoții – nu cel mai bun sfetnic. De aceea este critic să punem în mod constructiv expertiza la un loc de frunte. Nu adevărul unic, ci expertiza. Cheia de rezistență a unei abordări sustenabile nu poate fi decât învățarea; din ceea ce ni se întâmplă, din ceea ce ni s-a întâmplat și din ideile îndrăznețe care circulă în momente de cumpănă. Iancu Guda este probabil cel mai prolific promotor al acestei învățări. Un mare câștig pentru România.

Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română

În vremuri tulburi, deciziile ar trebui luate pe baza informațiilor clare, relevante, bazate pe date – informații sintetizate excelent în această carte.

Iulian Stanciu, CEO eMAG

Iancu vine mereu cu informații și perspective noi, argumentate și imparțiale. Este unul dintre puținii autori pe care îi citesc în permanență.

Mihai Purcărea, CEO BRD Asset Management