0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Ești un manager de... modat
Carte
Datorită unei operațiuni de mentenanță și îmbunătățire a siteului,
în următoarele ore comenzile se pot face doar telefonic
la numărul de telefon din antetul paginii.

Vă așteptăm cu drag
și vă mulțumim pentru înțelegere!_

Ești un manager de... modat

Ești un manager de... modat. Editura Amaltea

De ce trebuie să-ți declari război ție și afacerii tale

Autor(i): Mark Stevens
Editura: Amaltea
Colecţia: Afaceri
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 2016 (14x20 cm)
Preţ: 22,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cu toții conducem ceva sau pe cineva… propria viață sau cariera, un asistent ori sute de oameni.

Felul în care conduci are urmări profunde asupra succesului tău personal.

Mark Stevens accentuează o idee extraordinară: la un moment dat, modul de a conduce al fiecăruia dintre noi poate fi de… modat. Trebuie să-l îmbunătățești sau să-l regândești, astfel încât să te poți îndepărta de tiparele și obiceiurile greșite a căror victimă poți cădea cu ușurință.

Începe prin a-ți declara un război constructiv ție însuți. Analizează-te și identifică acele capcane și bariere invizibile care stau în calea succesului tău. Apoi părăsește lumea afacerilor obișnuite, punând în aplicare planul de acțiune pe care Mark Stevens îl prezintă în această carte:

  1. Declanșează puterea filosofiei personale: Nu trebuie doar să miști barca în care se află afacerea ta, ci să o și răstorni.
  2. Ironizează modul convențional de a gândi: Așa-zisele lucruri inteligente reprezintă adesea doar un mod perimat de a gândi, care maschează adevărul.
  3. Uită-te bine în oglindă… Vezi un lider? Cel mai rău lucru posibil pe care-l poți face este să imiți succesul. Fii original!
  4. Aplică Principiul C + A + M ca ecuație universală pentru o dezvoltare continuă: Câștiga noi clienți și fă-i extraordinar de fericiți.

„Ești un manager de… modat“ oferă exemple elocvente de abordări manageriale care au funcționat și i-au inspirat pe oameni să-și pună întrebările potrivite, ale căror răspunsuri să-i ajute să devină lideri adevărați.