0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Politică
  3. Cărți: Manipulare
  4. Numerati
Carte

Numerati

Numerati. Editura Publica

Fă cunoștință cu Numerati, ei deja te cunosc

Autor(i): Stephen Baker
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 264 (14x21 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În fiecare zi, lăsăm urme lungi de informații personale doar prin simplul fapt că trăim în lumea modernă. Dăm click pe pagini de internet, schimbăm canalele, trecem pe la punctele automate de încasare a taxei de autostradă, facem cumpărături cu cardul de credit și vorbim la telefonul mobil.

Companii precum Yahoo! și Google colectează cam 2.500 de detalii despre noi în fiecare lună. Cine se uită prin toate aceste date? Și ce fac cu ele? Asta caută să afle jurnalistul Stephen Baker în această carte fascinantă, iar răspunsurile lui sunt și surprinzătoare, și neliniștitoare.

Captivantă și informativă, „Numerati“ arată cum o nouă și puternică încercare – modelarea matematică a omenirii – va afecta fiecare aspect al vieții nostre.

Lectură obligatorie pentru oricine vrea să înțeleagă viața și afacerile în Epoca Google.

Chris Anderson, editor-șef la Wired și autor al volumului „Coada Lungă“

O carte care ne deschide ochii în cursa noastră confuză de a descoperi cine suntem și ce căutăm. „Numerati“ este o poveste despre invenția omenească, creativitate și setea de a înțelege și prezice comportamentul uman în era digitală.

Cum votăm, cum facem cumpărături, cum ne găsim perechea, chiar și cum gândim – toate aceste aspecte ale vieții noastre sunt transformate de oamenii pe care îi întâlnim în paginile acestei fascinante cărți a lui Stephen Baker. Depinde de noi dacă aceste schimbări vor fi sau nu în avantajul nostru. „Numerati“ este o carte rară, pe cât de informativă, pe atât de captivantă. Vă va schimba modul în care percepeți viața.

Aceasta este culmea răzbunării tocilarilor. „Numerati“ fac ravagii prin toate domeniile, folosindu-se de biți și baiți pentru a construi replici digitale ale fiecăruia dintre noi, pentru ca mai apoi să ne prezică comportamentul. O lectură grozavă!

Don Tapscott, coautor al Wikinomics