0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Marketing
  4. Growth Hacker în marketing
Carte

Growth Hacker în marketing

Growth Hacker în marketing. Editura ACT și Politon

Un abecedar al viitorului relațiilor publice, marketingului și publicității

Autor(i): Ryan Holiday
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 154 (13x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În sfârșit ni se explică și clarifică, în termeni ușor de înțeles, ce înseamnă growth hacking-ul. Chiar mai mult decât atât, ni se oferă strategii reale și tactici de aplicare.

Alex Korchinski, Growth Hacker la Scribd

Growth hackerii sunt noii V.P. (vicepreședinți) în marketing, iar cartea de față îți arată cum poți face această transformare.

Andrew Chen, antreprenor în Silicon Valley, consilier pentru start-up-uri

Ryan sintetizează mentalitatea puternică a unui growth hacker și o face accesibilă oamenilor de marketing, indiferent de mărimea companiei sau domeniul în care aceasta își desfășoară activitatea. Dacă după ce vei citi această carte nu vei avea rezultate mai bune în vânzări, înseamnă că ceva este în neregulă cu produsul tău.

Sean Ellis, fost Growth Hacker la Dropbox și fondator al Qualaroo

Noua generație a brandurilor puternice precum Facebook, Dropbox, Airbnb sau Twitter, nu au cheltuit nici un ban pe marketingul tradițional. Fără lansări în presă, fără spoturi publicitare la TV sau afișe. În locul acestora ei s-au concentrat pe o nouă strategie – growth hacking – pentru a ajunge la cât mai mulți oameni/consumatori, în ciuda bugetelor modeste alocate pentru marketing.

Această carte e un apel către toți oamenii de marketing. De asemenea, este un tutorial pentru ingineri, IT-iști, fondatori și designeri. Citiți-o!

Porter Gale, fost Vicepreședinte în Marketing la Virgin America și autor al volumului Your Network is Your Net Worth

Pragmatică și practică… dacă ești responsabil de creșterea unei companii, nu îți poți permite să nu citești această carte.

Ryan Delk, Director de dezvoltare la Gumroad