0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Marketing
  4. Growth Hacker în marketing
Carte

Growth Hacker în marketing

Growth Hacker în marketing. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Un abecedar al viitorului relaţiilor publice, marketingului şi publicităţii

Autor(i): Ryan Holiday
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 154 (13x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În sfârşit ni se explică şi clarifică, în termeni uşor de înţeles, ce înseamnă growth hacking-ul. Chiar mai mult decât atât, ni se oferă strategii reale şi tactici de aplicare.

Alex Korchinski, Growth Hacker la Scribd

Growth hackerii sunt noii V.P. (vicepreşedinţi) în marketing, iar cartea de faţă îţi arată cum poţi face această transformare.

Andrew Chen, antreprenor în Silicon Valley, consilier pentru start-up-uri

Ryan sintetizează mentalitatea puternică a unui growth hacker şi o face accesibilă oamenilor de marketing, indiferent de mărimea companiei sau domeniul în care aceasta îşi desfăşoară activitatea. Dacă după ce vei citi această carte nu vei avea rezultate mai bune în vânzări, înseamnă că ceva este în neregulă cu produsul tău.

Sean Ellis, fost Growth Hacker la Dropbox şi fondator al Qualaroo

Noua generaţie a brandurilor puternice precum Facebook, Dropbox, Airbnb sau Twitter, nu au cheltuit nici un ban pe marketingul tradiţional. Fără lansări în presă, fără spoturi publicitare la TV sau afişe. În locul acestora ei s-au concentrat pe o nouă strategie – growth hacking – pentru a ajunge la cât mai mulţi oameni/consumatori, în ciuda bugetelor modeste alocate pentru marketing.

Această carte e un apel către toţi oamenii de marketing. De asemenea, este un tutorial pentru ingineri, IT-işti, fondatori şi designeri. Citiţi-o!

Porter Gale, fost Vicepreşedinte în Marketing la Virgin America şi autor al volumului Your Network is Your Net Worth

Pragmatică şi practică… dacă eşti responsabil de creşterea unei companii, nu îţi poţi permite să nu citeşti această carte.

Ryan Delk, Director de dezvoltare la Gumroad