0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Marketing
  4. Sfaturi al naibii de bune
Carte

Sfaturi al naibii de bune

Sfaturi al naibii de bune. Editura Art
Cumpăr

(pentru oameni talentați!) de la maestrul comunicării Americane

Autor(i): George Lois
Editura: Art
Colecţia: Guerilla de pe noptieră
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 176 (11x18 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Sfaturi al naibii de bune (pentru oameni talentați!)“ conține sfaturi și lecții de viață brutale și cinstite venind din partea lui George Lois, un guru al publicității, adevăratul Mad Men, sursa de inspirație a celebrului serial, și faimosul instigator cultural care a schimbat, datorită unicei și extravagantei sale gândiri creative, atât publicitatea, cât și cultura lumii în care trăim.

George Lois. Unicul, singurul; geniu, copil teribil, fondator de agenții, creator de legende. Fiul unui florar grec continuă să își atace viața și munca cu energia și entuziasmul unui tânăr Zorba. George Lois este un adevărat supererou al publicității.

Wall Street Journal

Fiecare industrie are vedetele sale, iar în lumea publicității, George Lois, domnul „Marea Idee“, strălucește ca o supernovă. Din anii ’50, Lois are o influență uriașă asupra culturii mondiale.

Business Week

Celebrul publicitar a adus pe Madison Avenue o mentalitate specială a omului trecut prin viață, care nu înghite prostii. Dar bravada lui Lois a fost mereu compensată de pasiunea lui pentru designul avangardist și de misiunea care l-a ghidat prin viață: să aducă publicitatea la rangul de artă.

GQ Magazine

Curajosul George Lois a fost agentul provocator care a declanșat Revoluția Creativă a publicității din anii ’60. Realizările sale remarcabile continuă să constituie un standard al industriei.

The New York Times