0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Ghid practic de nursing în pediatrie
Carte

Ghid practic de nursing în pediatrie

Ghid practic de nursing în pediatrie. Editura All
CumpărDetalii carte

Autor(i): * * *
Editura: All
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 480 (11x18 cm)
Preţ: 74,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Sprijin rapid şi practic pentru specializarea în îngrijirea medicală

Îngrijirea medicală este o componentă esenţială a sistemului de sănătate. Pe lângă capacitatea de a empatiza şi relaţiona cu cei suferinzi, specialiştii în nursing trebuie să stăpânească o multitudine de noţiuni medicale şi abilităţi tehnice. Ghidul practic de nursing în pediatrie reuşeşte să acopere în întregime domeniul complex al îngrijirii medicale pediatrice.

Datorită formatului compact, schematic, evoluţia bolilor este prezentată prin intermediul ilustraţiilor, listelor, tabelelor şi al schemelor logice într-un mod care să facă informaţiile cât mai uşor de asimilat.

Lucrarea abordează defectul septal atrial, transplantul miocardic, timpanoplastia, resuscitatarea cardio-pulmonară la copii, fizioterapia toracică, analizele gazelor în sângele arterial, evaluarea durerii la copiii mici şi multe altele.

O atenţie specială este acordată bolilor care necesită intervenţie de urgenţă şi situaţiilor critice descoperite în timpul evaluării pacientului şi al tratamentului.

Lucrarea cuprinde 5 părţi:

  1. Afecţiuni;
  2. Tratamente;
  3. Proceduri;
  4. Teste diagnostice
  5. Instrumente clinice.

Unic în această carte:

Descrierea intervenţiilor integrate şi a modalităţilor de colaborare cu membrii unei echipe interdisciplinare.

Public-ţintă

Lucrarea se adresează celor care doresc să se specializeze în domeniul nursingului, dar şi altor profesionişti în îngrijirea medicală care caută să îşi îmbogăţească şi să îşi actualizeze cunoştinţele.