0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Grant. Atlas de anatomie
Carte

Grant. Atlas de anatomie

Grant. Atlas de anatomie. Editura All
CumpărDetalii carte

Ediţia a XIV-a

Autor(i): Anne M.R. Agur, Arthur F. Dalley
Editura: All
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 896 (21x30 cm)
Preţ: 349,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cel mai riguros şi mai detaliat obiect de studiu disponibil în domeniul anatomiei umane

Ediţia proaspăt revizuită a atlasului GRANT conţine referinţe vizuale uimitoare şi informaţii de o relevanţă clinică incontestabilă.

De mai bine de 70 de ani, volumul de faţă traversează etape de continuă adaptare, pentru a satisface nevoile noilor generaţii de studenţi, menţinând în acelaşi timp tradiţia de excelenţă a emblemei GRANT.

Ilustraţiile extrase din specimene reale, prezentate în secvenţe de disecţie de la suprafaţă în profunzime, au transformat acest atlas de anatomie într-un instrument de studiu esenţial.

Ediţia a XIV-a a fost revizuită cu meticulozitate, pentru a înlesni experienţa de învăţare a structurii şi funcţiilor corpului uman.

Structura riguros organizată le permite cititorilor să extragă cu mare uşurinţă informaţiile concise sau aprofundate de care au nevoie. Atlasul conţine:

  • Imaginile iniţiale recolorate, la un nivel ridicat de vizibilitate a ţesuturilor, ceea ce ajută la formarea de construcţii 3D pentru fiecare regiune a corpului;
  • Diagrame schematice care clarifică toate conceptele anatomice;
  • Legende care descriu aplicaţiile clinice, oferind indicaţii preţioase pentru practica medicală;
  • Mai mult de 100 de RMN-uri semnificative clinic, imagini CT, scanări cu ultrasunete şi desene de orientare;
  • Tabele actualizate care ajută la clasificarea muşchilor, a vaselor sangvine şi a altor informaţii anatomice esenţiale.

Public-ţintă

Atlasul de anatomie GRANT se adresează studenţilor medicinişti, dar şi profesioniştilor din domeniul medical pe care îi avantajează acest format practic şi uşor de consultat.