0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Harrison. Gastroenterologie şi hepatologie
Carte

Harrison. Gastroenterologie şi hepatologie

Harrison. Gastroenterologie şi hepatologie. Editura All
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dan L. Longo, Anthony S. Fauci
Editura: All
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 784 (21x27 cm)
Preţ: 280,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Totul despre gastroenterologie şi hepatologie, sub emblema HARRISON

„Harrison. Gastroenterologie şi Hepatologie“ reuneşte capitolele referitoare la patologia gastrointestinală şi hepatică din prestigioasa lucrare „Harrison`s Principles of Internal Medicine“.

Volumul de faţă oferă o abordare deopotrivă punctuală şi cuprinzătoare a unei patologii extrem de răspândite la nivel global şi în cadrul tuturor grupelor de vârstă.

Gradul înalt de actualitate al procedurilor prezentate reprezintă un mare avantaj pentru medicii din România. De o manieră înalt didactică, informaţiile sunt extrem de bine structurate şi uşor de consultat.

În ceea ce priveşte metodele de investigare şi cele terapeutice, lucrarea se constituie ca un adevărat manual. Terapia medicamentoasă este prezentată cu argumente farmacodinamice. De asemenea, este foarte bine realizată şi partea de profilaxie şi principii generale de nutriţie.

Lucrarea cuprinde 11 secţiuni care însumează 60 de capitole. Aproape fiecare capitol are propriile ilustraţii color, inclusiv cel dedicat testelor pentru autoevaluare. Ilustraţiile nu acoperă doar domeniul clinic, ci şi pe cel paraclinic (de exemplu, investigaţiile imagistice), ajutând astfel medicul în stabilirea rapidă a diagnosticului corect.

De o mare utilitate sunt numeroasele tabele incluse în capitole şi în anexe.

Nu există o şansă sau o obligaţie mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilităţi tehnice, pregătire ştiinţifică şi compasiune. Cei care vor adăuga înţelepciune şi curaj la aceste calităţi vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viaţă şi nici să accepte mai puţin.

Tinsley R. Harrison, www.harrisonsim.com

Unic în această carte

În completarea monografiilor referitoare la afecţiuni, cartea include un atlas color al manifestărilor bucale ale bolilor, foarte util medicilor aflaţi la început de drum.

Public-ţintă

Lucrarea se adresează atât medicilor în formare (studenţi şi rezidenţi), cât şi medicilor experimentaţi din domeniul gastroenterologiei şi hepatologiei sau de alte specialităţi.

Acesta este manualul ideal pentru pregătirea examenelor de licenţă şi rezidenţiat, dar şi un material extrem de util pentru medicii care se pregătesc pentru examenele de specialitate şi primariat.