0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Medicină alopată
 3. Harrison – Manual de medicină
Carte

Harrison – Manual de medicină

Harrison – Manual de medicină. Editura All
Cumpăr
Autor(i): * * *
Editura: All
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 1584 (13x20 cm)
Preţ: 220,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Totul despre medicina internă sub emblema HARRISON

„Harrison. Manual de medicină“ are la bază ediția a 18-a a renumitului „Harrison`s Principles of Internal Medicine“, principala carte de referință pentru studenți și medici.

Cartea prezintă aspectele esențiale ale diagnosticului, ale manifestărilor clinice și ale tratamentului celor mai importante afecțiuni care se pot întâlni în practica medicală curentă.

Este ușor de consultat și se bucură de o extraordinară popularitate, datorită formatului său color și informațiilor bine organizate în scheme, grafice, algoritmi și tabele. Cititorul poate localiza cu rapiditate datele necesare pentru formularea diagnosticului inițial, descrierea fiziopatologiei și schița de tratament - toate în timpul scurt pe care îl oferă consultația în cabinetul medical.

Lucrarea cuprinde 18 secțiuni care acoperă toate ariile medicinei clinice, atingând punctele esențiale – etiologia și epidemiologia, fiziopatologia relevantă clinic, semne și simptome, diagnosticul diferențial, examene de laborator, tratament medicamentos, recomandări practice:

 1. Îngrijirea pacientului spitalizat
 2. Urgențele medicale
 3. Forme de prezentare și manifestare a bolilor
 4. Oftalmologie și otolaringologie
 5. Dermatologie
 6. Hematologie și oncologie
 7. Bolile infecțioase
 8. Cardiologie
 9. Pulmonologie
 10. Nefrologie
 11. Gastroenterologie
 12. Alergii, imunologie clinică și reumatologie
 13. Endocrinologie și metabolism
 14. Neurologie
 15. Tulburările psihice și abuzul de substanțe
 16. Profilaxia bolilor și menținerea sănătății
 17. Reacțiile secundare ale medicamentelor
 18. Examene de laborator

Nu există o șansă sau o obligație mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilități tehnice, pregătire științifică și compasiune. Cei care vor adăuga înțelepciune și curaj la aceste calități vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viață și nici să accepte mai puțin.

Unic în această carte: Prezentarea noilor descoperiri pentru alinierea la evoluția extrem de rapidă a practicilor din medicina internă.

Public-țintă: manualul reprezintă o sursă rapidă de informații pentru studenți, clinicieni și alți profesioniști în îngrijirea medicală care caută să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele.