0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Medicină alopată
 3. Harrison – Manual de medicină
Carte

Harrison – Manual de medicină

Harrison – Manual de medicină. Editura All
CumpărDetalii carte

Autor(i): * * *
Editura: All
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 1584 (13x20 cm)
Preţ: 220,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Totul despre medicina internă sub emblema HARRISON

„Harrison. Manual de medicină“ are la bază ediţia a 18-a a renumitului „Harrison`s Principles of Internal Medicine“, principala carte de referinţă pentru studenţi şi medici.

Cartea prezintă aspectele esenţiale ale diagnosticului, ale manifestărilor clinice şi ale tratamentului celor mai importante afecţiuni care se pot întâlni în practica medicală curentă.

Este uşor de consultat şi se bucură de o extraordinară popularitate, datorită formatului său color şi informaţiilor bine organizate în scheme, grafice, algoritmi şi tabele. Cititorul poate localiza cu rapiditate datele necesare pentru formularea diagnosticului iniţial, descrierea fiziopatologiei şi schiţa de tratament - toate în timpul scurt pe care îl oferă consultaţia în cabinetul medical.

Lucrarea cuprinde 18 secţiuni care acoperă toate ariile medicinei clinice, atingând punctele esenţiale – etiologia şi epidemiologia, fiziopatologia relevantă clinic, semne şi simptome, diagnosticul diferenţial, examene de laborator, tratament medicamentos, recomandări practice:

 1. Îngrijirea pacientului spitalizat
 2. Urgenţele medicale
 3. Forme de prezentare şi manifestare a bolilor
 4. Oftalmologie şi otolaringologie
 5. Dermatologie
 6. Hematologie şi oncologie
 7. Bolile infecţioase
 8. Cardiologie
 9. Pulmonologie
 10. Nefrologie
 11. Gastroenterologie
 12. Alergii, imunologie clinică şi reumatologie
 13. Endocrinologie şi metabolism
 14. Neurologie
 15. Tulburările psihice şi abuzul de substanţe
 16. Profilaxia bolilor şi menţinerea sănătăţii
 17. Reacţiile secundare ale medicamentelor
 18. Examene de laborator

Nu există o şansă sau o obligaţie mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilităţi tehnice, pregătire ştiinţifică şi compasiune. Cei care vor adăuga înţelepciune şi curaj la aceste calităţi vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viaţă şi nici să accepte mai puţin.

Unic în această carte: Prezentarea noilor descoperiri pentru alinierea la evoluţia extrem de rapidă a practicilor din medicina internă.

Public-ţintă: manualul reprezintă o sursă rapidă de informaţii pentru studenţi, clinicieni şi alţi profesionişti în îngrijirea medicală care caută să îşi îmbogăţească şi să îşi actualizeze cunoştinţele.