0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Harrison. Pneumologie şi terapie intensivă
Carte

Harrison. Pneumologie şi terapie intensivă

Harrison. Pneumologie şi terapie intensivă. Editura All
CumpărDetalii carte

Autor(i): Joseph Loscalzo
Editura: All
Colecţia: Harrison
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 624 (21x27 cm)
Preţ: 280,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Totul despre pneumologie şi terapie intensivă, sub emblema HARRISON

„Harrison. Pneumologie şi Terapie intensivă“ reuneşte capitolele despre afecţiunile respiratorii şi terapia intensivă publicate în ediţia a XVIII-a a prestigioasei lucrări „Harrison`s Principles of Internal Medicine“.

Volumul de faţă oferă cele mai recente cunoştinţe în domeniu, prin rigoarea ştiinţifică şi autoritatea care definesc seria Harrison. Se remarcă prin acoperirea completă, actuală, a subiectelor de medicină pulmonară şi terapie intensivă şi a celor privind abordarea generală a pacientului în stare critică.

Cartea cuprinde:

  • 43 de capitole scrise de specialişti în domeniul pneumologiei şi al terapiei intensive;
  • O secţiune introductivă importantă, „Diagnosticarea tulburărilor respiratorii“, care oferă o prezentare de ansamblu a sistemelor;
  • Secţiunea „Recapitulare şi autoevaluare“ formată din 140 de întrebări de dificultate crescută şi răspunsurile lor, care furnizează elemente suplimentare de învăţare;
  • O anexă utilă cu valorile de laborator cu importanţă clinică.

Nu există o şansă sau o obligaţie mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilităţi tehnice, pregătire ştiinţifică şi compasiune. Cei care vor adăuga înţelepciune şi curaj la aceste calităţi vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viaţă şi nici să accepte mai puţin.

Tinsley R. Harrison, www.harrisonsim.com

Unic în această carte

O prezentarea a afecţiunilor critice comune, a sindroamelor şi tulburărilor care complică bolile critice.

Public-ţintă

Lucrarea se adresează atât medicilor în formare (studenţi şi rezidenţi), cât şi medicilor experimentaţi din domeniul pneumologiei şi terapiei intensive sau de alte specialităţi.