0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Migrenele
Carte

Migrenele

Migrenele. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Cum să ai mai puţine dureri de cap şi o sănătate mai bună

Autor(i): Dr. Carolyn Bernstein, Elaine McArdle
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos [Life Style]
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 496 (13x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dr. Carolyn Bernstein, neurolog care a suferit de migrene în tinereţe, împreună cu Elaine McArdle, jurnalistă şi avocată, şi ea confruntându-se cu aceeaşi problemă, prezintă o analiză clară şi cuprinzătoare a acestei boli neurologice complexe care afectează sistemul nervos central.

Durerea de cap severă este doar unul dintre simptomele ei, alături de greaţă, vărsături, modificări ale vederii sau sensibilitate exagerată la lumină sau sunete.

Autoarele îi ajută pe cititori să identifice factorii declanşatori ai unui atac (stresul, somnul insuficient, ciclul menstrual etc.), îndrumându-i apoi să aplice un plan personalizat pentru prevenire, evitare sau vindecare.

Sunt prezentate cercetările legate de noua clasă de medicamente denumite triptani, care pot întrerupe reacţia neurochimică a unui atac, oprind evoluţia migrenei, precum şi informaţii despre medicaţia preventivă (beta-blocantele şi antidepresivele) sau despre unele metode alternative, cum ar fi biofeedback şi acupunctură.

Cu creativitate, rigoare ştiinţifică şi compasiune, autoarele oferă o gamă de tactici şi tratamente care să-i ajute pe cei care suferă de migrene să-şi controleze şi să-şi calmeze durerile.

Programul propus de dr. Bernstein a ajutat sute de pacienţi să-şi ţină migrenele sub control, iar cartea ei vă poate ajuta şi pe voi.

Dr. Mehmet C. Oz, coautor al cărţilor „You: Staying Young“ şi „You: On a Diet“

În sfârşit! Migrenele oferă cu adevărat speranţă, ajutor şi compasiune tuturor celor care se confruntă cu această suferinţă.

Dr. Pauline W. Chen, autoarea cărţii „Final Exam: A Surgeon`s Reflections on Mortality“

Cartea de faţă este o sursă de informare completă şi actuală, fiind absolut necesară celor care suferă de migrene şi persoanelor din jurul lor. Este aprofundată, uşor de înţeles şi bine structurată. Un ghid fundamental în materie de migrene.

Dr. Nieca Goldberg, autoarea cărţii „Dr. Nieca Goldberg`s Complete Guide to Women`s Health“