Întinerirea

Autor: Harald Tietze
Editura: Mix
Cum să inversezi procesul de îmbătrânire
Autor(i): Harald TietzeEditura: Mix
Colecţia: Alternative tămăduitoare
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 160 (13x20 cm)
ISBN:9789738471436
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc
Cu mii de ani în urmă, un medic chinez a observat că unicele surse de energie a organismului sunt aerul respirat, apa băută și alimentele ingerate. De aceea, mi s-ar părea logic ca noi, oamenii moderni, să avem grijă ca aerul pe care îl respirăm să fie foarte pur, apa pe care o bem să fie necontaminată, iar alimentele cu care ne hrănim să fie cât mai consistente. (…)
Ce reconfortant este să găsești în această cărticică („Întinerirea - Cum să inversezi procesul de îmbătrânire“) minunată un mijloc atât de simplu de a-ți păstra sănătatea în mijlocul unei societăți atât de poluate - și totul printr-un procedeu atât de necostisitor!
Orice om dorește să rămână sănătos și să atingă o vârstă înaintată. Sunt practicate în acest scop tot felul de terapii, tratamente, diete și exerciții, dar eu cred că a sosit timpul, să ne lărgim viziunea și să ne propunem direct inversarea procesului de îmbătrânire.
Blocarea acumulării lente, dar ferme, a deșeurilor organice acide în corp oprește procesul de îmbătrânire, eliminând o bună parte din acizii deja acumulați. Acest proces de inversare a îmbătrânirii elimină lent, dar sigur, cauzele pentru care se declanșează bolile legate de vârstă.
Puterea vindecării stă în mâinile voastre.
Orice adevăr trece prin trei faze:
Mai întâi este ridiculizat. Apoi trezește o opoziție violentă și, în sfârșit, este acceptat ca fiind evident de la sine.
Cuprinsul cărţii: „Întinerirea“
- Comentarii asupra cărții
- Introducere
- Întinerire, nu îmbătrânire!
- Îmbătrânirea este un proces lent - la fel și întinerirea
- Este nemurirea posibilă?
- Se poate vorbi de un sânge „nemuritor“
- Procesul de îmbătrânire este sinonim cu acumularea de deșeuri organice
- Deșeurile organice
- De ce nu au copiii artrită?
- Inversarea procesului de îmbătrânire și vindecarea bolilor legate de vârstă sunt tratamente pe termen lung
- „Remediile rapide“ pot face mai mult rău decât bine
- Nu gândiți în termeni de zile, ci de luni și ani
- Abordarea fizică
- Mai presus de orice, nu provocați daune
- De ce nu funcționează dietele alimentare
- Eliminarea toxinelor
- Sistemul natural de eliminare
- Transformarea acizilor solizi în acizi lichizi
- Exercițiile fizice
- A arăta mai tânăr nu înseamnă a fi mai tânăr
- Apa
- Apa nu este altceva decât un transportator
- Cum trebuie înțeles PH-ul
- PH-ul apei
- Apa de ploaie
- Apa de izvor
- Apa „obișnuită“ de la robinet
- Principalele substanțe chimice din apă
- Tratarea apei de băut cu aditivi sănătoși în diferite țări europene
- Rezervoarele de apă
- Apa obișnuită la sticlă
- Apa din pânza freatică
- Apa distilată
- Apa filtrată prin osmoză inversă
- Eliminarea toxinelor cu ajutorul apei alcaline ionizate
- PH-ul corpului dumneavoastră
- Echilibrul corect este foarte important
- Sucurile gastrice din stomac
- Pielea/transpirația
- Saliva
- Saliva și urina
- Urina
- Sângele
- Sucurile pancreatice
- Principalele minerale din corp și din hrană
- De ce este atât de importantă apa alcalină ionizată, lipsită de acizi?
- Apa alcalină nu este o apă alcalină
- Reducerea durității apei
- De ce trebuie să folosim apa acidă ionizată?
- Apa acidă nu este o apă acidă
- Poate fi folosită apa acidă pe cale internă?
- Ce este ionizarea?
- Ionizarea apei
- Când trebuie consumată apa alcalină ionizată
- Câtă apă alcalină trebuie să consumăm?
- Cantitatea corectă depinde de dieta fiecăruia!
- Gătitul cu apă alcalină
- Comercializarea apei alcaline
- Depozitarea apei
- Folosirea apei ionizate pentru frumusețe
- Cum trebuie folosită apa acidă pentru îngrijirea pielii
- Folosirea apei ionizate bogate în oxigen împotriva bolilor
- Există efecte secundare negative ale apei ionizate?
- Cum poate fi preparată apa alcalină ionizată?
- Activatorul apei
- Ionizatoare moderne high-tech
- Măsurarea pH-ului
- Probleme tehnice care pot apărea în timpul ionizării apei
- Oxigenul
- Calciul
- Alimente care generează săruri acide sau alcaline
- Articolele care se vând cel mai bine în supermarketurile din Australia
- Cum putem ști dacă un aliment generează săruri acide sau alcaline?
- Lista alimentelor
- Legume și plante medicinale
- Alimentele organice
- Alimentele organice sau neorganice?
- Alimentele care generează săruri alcaline pot genera uneori săruri acide!
- Este posibil ca organismul să facă foamea, deși are stomacul plin?
- Unde sunt viermii?
- Prelucrarea industrială a alimentelor le transformă în produse acide!
- Medicamentele generează săruri acide
- Alți factori care accelerează procesul de acidifiere
- Electro-poluarea, razele telurice și stresul
- Razele telurice și electro-poluarea
- Electro-poluarea
- Câmpurile magnetice pot schimba pH-ul sângelui
- Cum ne putem proteja de electro-poluare?
- Razele telurice
- Asigurările de sănătate plătesc studii legate de casa fiecăruia!
- Alte destinații ale apei ionizate
- Apa activată și plantele
- Apa activată și animalele
- Folosirea apei activate în industrie
- Filtrele de apă
- Urina ionizată
- Pulberea lui Percy
- Ce putem spune despre alimentele bogate în acid lactic?
- Ionizarea alimentelor poate preveni otrăvirea lor
- Memoria apei
- Levitizarea apei
- Florile de gheață
- Remediile din flori - remedii ale iubirii
- Avantajele metodei Stepanovs
- Un super-aliment obținut numai cu apă și lumină solară
- Substanțe coloidale pentru o absorbție mai bună
- Mineralele marine coloidale
- Argintul coloidal
- Preparați-vă singuri argint coloidal
- Aurul coloidal