0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină Naturistă
  3. Încă o tură de carusel
Carte

Încă o tură de carusel

Încă o tură de carusel. Editura Seneca
CumpărDetalii carte

Autor(i): Tiziano Terzani
Editura: Seneca
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 544 (17x23 cm)
Preţ: 69,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Încă o tură de carusel“ este descrierea deosebită a călătoriei autorului din New York în Himalaya, în căutarea leacului pentru boala ce l-a lovit pe neaşteptate, cancerul.

Cartea nu este nici o descriere a evoluţiei bolii şi nici un rămas bun de la viaţă. Ea este o relatare a călătoriei autorului, care nu s-a resemnat, în căutarea remendiului salvator (de la chemoterapie şi radioterapie la ayurveda) şi totodată o căutare de sine şi eliberare de frica de moarte.

Relatările pline de umor ale autorului, bazate pe înţelegerea profundă a culturii occidentale, dar şi pe acceptarea deplină a culturii orientale, fac ca această carte să fie interesantă pentru foarte mulţi cititori.

În noaptea aceea la spital… mi-a trecut prin minte o imagine cu mine, care de-atunci mă însoţeşte mereu. Mi s-a părut că toată viaţa mea fusese ca în căluşei: încă de la început mi se întâmplase să mă urc pe calul alb şi pe el mă învârtisem şi mă legănasem după bunul plac fără ca vreodată cineva să fi venit să mă întrebe dacă am bilet.

Bine. Acum trecea controlorul, plăteam ce datoram şi, dacă-mi mergea bine, poate reuşeam chiar să fac… încă o tură de carusel.