0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină Naturistă
  3. Medicina bună
Carte

Medicina bună

Medicina bună. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Soluţii naturale sigure pentru peste 75 de probleme de sănătate generale

Autor(i): Patrick Holford
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos [Life Style]
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 576 (13x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

O carte deschizătoare de drumuri care prezintă căile naturale cele mai eficiente şi mai sigure pentru prevenirea şi inversarea evoluţiei unui mare număr de boli.

Această carte fascinantă şi practică se adresează tuturor celor care preţuiesc abordarea naturală a problemei sănătăţii. Medicina bună explorează peste 75 dintre cele mai răspândite probleme de sănătate şi oferă lucruri simple pe care le poţi face pentru a preveni sau inversa evoluţia acelei probleme de sănătate.

Toate soluţiile propuse sunt testate şi li s-a dovedit eficienţa, atât în studii clinice, cât şi în practică. Pentru fiecare afecţiune sunt incluse următoarele informaţii:

Vei găsi, de asemenea, studii de caz relevante şi sfaturi cu caracter general privind obiceiurile, care te vor ajuta să-ţi păstrezi sănătatea – de la reducerea nivelului de stres la îmbunătăţirea alimentaţiei, precum şi cum să monitorizezi schimbările care îţi vor fi cele mai folositoare.

Acoperind o gamă impresionantă de boli, de la afecţiunile banale precum răceala la boli mai grave, această carte cuprinzătoare este ghidul perfect pentru o abordare naturală a sănătăţii.

„Nutriţia optimă este medicina viitorului.“

Dr. Linus Pauling, de două ori laureat al Premiului Nobel

Ce trebuie să faci pentru a‑ţi susţine vindecarea când ai una dintre cele mai răspândite 75 de boli? În multe cazuri, asta presupune să ai o alimentaţie corectă, să faci schimbări simple ale stilului de viaţă şi să iei suplimente alimentare în concentraţii mari.

Patrick Holford