0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Poți să te vindeci singur
Carte

Poți să te vindeci singur

Poți să te vindeci singur. Editura For You
Cumpăr

Ghid complet pentru vindecarea energetică

Autor(i): Seka Nikolic
Editura: For You
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 264 (14x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Deși am întâlnit mulți vindecători de-a lungul anilor, Seka este realmente excepțională. Cu abilitatea ei uimitoare, a ajutat mulți oameni din toată lumea. Seka e o persoană remarcabilă, cu un dar foarte special.

Paul McKenna, hipnotizator britanic și autor de cărți de self-help

Le-o recomand pe Seka tuturor prietenilor mei. Seka are un dar special și o abordare logică a vindecării. Cu toții funcționăm pe bază de energie, iar aceasta este cel mai de preț bun al nostru.

Joely Richardson, actriță

Seka are abilitatea incredibilă de a ajuta organismul să se refacă după boală – ceea ce mie mi s-a întâmplat de mai multe ori. Seka mă ajută și să-mi cresc nivelul de energie în timpul perioadelor de efort intens, ceea ce o face să fie un membru cheie al echipei mele.

Greg Rusedski, tenisman

Am simțit diferența imediat după prima ședință. E amuzant să mă aud ce spun, după ce am fost atât de cinic; dar chiar am simțit o schimbare în nivelul meu energetic. Am continuat să vin la Seka toată săptămâna și mă simțeam din ce în ce mai energizat. La sfârșitul ședințelor aveam mult mai multă energie decât la început – și nu doar fizic. Din punct de vedere mental, eram mai alert și îmi era mai ușor să mă concentrez pe joc. Eram, în general, mai sănătos și părea ca și cum aș fi revenit la viață.

Ronnie O’Sullivan, campion mondial de snooker

Nu cunosc niciun alt vindecător care să aibă capacitatea de a lucra constant la același nivel de dăruire și de excelență, cum o face Seka. Aș descrie experiența ca fiind o transfuzie de iubire pură.

Dr. Anthony Soyer, MB, BSC

Cartea „Poți să te vindeci singur“ ne prezintă două idei majore:

  • evoluția autoarei, de la o tânără cu o carieră înfloritoare într-o companie din fosta Iugoslavie, la bioenergoterapeutul nr. 1 în Marea Britanie, care tratează celebrități: artiști, sportivi, membri ai familiei regale;
  • o hartă detaliată a modului în care funcționează energia și cum putem să o folosim în ajutorul nostru, ca să ne îmbunătățim sănătatea. Autoarea ne spune că este esențial să devenim conștienți de starea energiei noastre, dacă ne dorim să trăim în armonie și să fim sănătoși, iar pentru aceasta trebuie să fim receptivi la semnele și indiciile pe care ni le oferă corpul nostru.