0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Sfetnicul tainic
Carte

Sfetnicul tainic

Sfetnicul tainic. Editura For You
Cumpăr

Un medic clarvăzător te învață cum să-ți rezolvi cele mai urgente probleme de sănătate

Autor(i): Mona Lisa Schulz
Editura: For You
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 358 (14x20 cm)
Preţ: 28,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dr. Mona Lisa Schulz este un geniu rar întâlnit. Cu o claritate și o putere de pătrundere uimitoare, ea demonstrează că problemele de sănătate sunt călăuze pentru vindecarea emoțională. Genială, amuzantă și total realistă, ea oferă o hartă bazată pe chakrele sistemului energetic uman, care are puterea de a-ți trezi sinele superior și de a-ți readuce corpul la starea de echilibru. Această carte este o lectură obligatorie, pentru orice ființă umană.

„Sfetnicul tainic“ este o carte minunată, tonică, plină de înțelepciune și extrem de utilă. Într-o manieră deosebită și uimitoare, ea pune în contact orice persoană care dorește acest lucru, cu puterea propriei intuiții. Cartea e scrisă într-un stil direct, plin de veselie și spirit practic; te va face să râzi uneori în hohote, iar alteori să ți se taie respirația. Mi-a plăcut această carte și o recomand din toată inima.

Cartea „Sfetnicul tainic“ constituie un nou instrument de vindecare, ce oferă o perspectivă diferită asupra problemelor ce reprezintă o provocare pentru sănătate. În stilul ei direct, practic și hazliu, Dr. Mona Lisa ghidează cititorul printr-un proces de înțelegere a bolii sale, în plan energetic, oferind apoi strategii practice de abordare a fiecărei probleme de sănătate. Dacă te-ai săturat să-ți mai suporți durerea și stresul, vei dori să folosești această carte, ca să înveți o metodă cu totul nouă de a primi cu bucurie sănătatea, în viața ta.