0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Menire
  4. Poartă-te ca un om de succes, gândeşte ca un om de succes
Carte

Poartă-te ca un om de succes, gândeşte ca un om de succes

Poartă-te ca un om de succes, gândeşte ca un om de succes. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Descoperă-ţi darul şi calea spre bogăţiile vieţii

Autor(i): Steve Harvey
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 207 (13x20 cm)
Preţ: 34,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În cartea-fenomen „Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat“, Steve Harvey le-a oferit femeilor sfaturi care să le ajute să aibă succes în dragoste. Acum, prin intermediul cărţii de faţă, le arată tuturor oamenilor cum pot avea succes în viaţă.

În „Poartă-te ca un om de succes, gândeşte ca un om de succes“, Steve Harvey îţi spune cum îţi poţi îndeplini visurile folosindu-te de harul pe care îl ai deja.

Acum, prin intermediul cărţii de faţă, Steve Harvey se adresează tuturor şi te învaţă cum poţi avea succes în viaţă, oferindu-ţi cheia pentru împlinirea obiectivelor tale.

Fiecare dintre noi a fost născut cu un dar oferit de creatorul nostru – acel ceva pe care îl faci cel mai bine cu cel mai mic efort. Nimeni nu-ţi poate fura acest dar, eşti singurul care îl poate folosi ori risipi.

Autorul te ajută să îţi defineşti propriul talent – fie că eşti un mediator, un foarte bun comunicator, un vrăjitor al cifrelor sau un extraordinar designer. Îţi oferă un set de principii care te vor ajuta să îţi direcţionezi talentul în fiecare aspect al vieţii tale.

Ca om de divertisment, om de afaceri, tată, soţ şi prieten, am învăţat multe lecţii care mi-au arătat ce trebuie şi ce nu trebuie făcut pentru a seta obiective îndrăzneţe, puternice, şi a le realiza. Am învăţat aceste lecţii atât de la reuşitele pe care le-am avut, cât şi de la eşecuri. Şi vreau să împărtăşesc aceste învăţături cu voi.

Steve Harvey