0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Motivaţional
  4. Calea împlinirii personale
Carte

Calea împlinirii personale

Calea împlinirii personale. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Autor(i): Todd Duncan
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 328 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Calea împlinirii personale“ vă va ajuta să descoperiţi în voi potenţialul latent, încă neexploatat. Vă va oferi reţeta acumulării puterii extraordinare pentru a putea fi ceea vă doriţi să fiţi. Vă va ajuta să realizaţi astăzi lucruri care mâine, dar şi în anii ce vor veni, vă vor schimba viaţa radical.

Todd Duncan clădeşte o nouă perspectivă asupra noţiunii de succes în toate domeniile vieţii noastre. Iată formula care, alimentată prin convingeri sănătoase şi disciplină, vă va înzestra cu o putere uluitoare, prin care vă veţi transforma visurile în realitate:

Scop + Pasiune + Planuri + Exerciţiu + Perfecţiune = Putere.

Aceste cinci ingrediente de bază constituie moleculele interne care vă vor asigura energia fizică şi spirituală ca să realizaţi tot ce vă doriţi în viaţă.

Poate că vă doriţi ca această energie să vă ajute să vă schimbaţi cariera. Poate că doriţi să găsiţi puterea de a slăbi, de a renunţa la obiceiuri nocive, de a fi mai bine plătiţi, de a avea relaţii mai bune, de a dărui vitalitate şi intensitate căsniciei voastre sau de a crea o moştenire spirituală pentru copiii voştri.

Nu există limite care să stea în calea acestei puteri extraordinare ce vă poate asigura viitorul.